Cupa Romaniei

Cum a fost surprins Chipirliu, golgeterul Stelei, înaintea play-off-ului Cupei României » Oprița îl avertizase anul trecut: „Ce să le fac?”

FOTO: Facebook @@Dragos Căpățînă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2022

Bogdan Chipirliu (30 de ani), atacantul celor de la CSA Steaua, a fost surprins fumând cu câteva zeci de minute înaintea play-off-ului Cupei României contra Chindiei Târgoviște. 

Cu terenul suspendat din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo, CSA Steaua a fost nevoită să se mute la Mioveni pentru meciul de Cupă României contra Chindiei lui Toni Petrea. 

Micuța arenă din Mioveni, înconjurată de clădiri, nu e locul potrivit să te ascunzi. Bogdan Chipirliu, golgeterul „militarilor”, a simțit-o pe pielea lui. 

Cu câteva zeci de minute înaintea meciului, atacantul a fost surprins fumând pe furiș, în spatele vestiarelor. Un suporter argeșean l-a fotografiat și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

FOTO: Facebook @Dragos Căpățînă

Oprița: „Le-am spus să nu mai fumeze, ce să le fac?”

În octombrie 2021, după o remiză cu Chiajna, Daniel Oprița își avertiza fotbaliștii în privința fumatului, după ce alarma de incendiu a arenei din Ghencea fusese declanșată.

„Ce să facem? Stăm până o veni cineva să oprească. Nu știu cine a fumat, că nu stau după ei. Cineva, probabil, a fumat, nu știu de la ce echipă. Le-am spus să nu mai fumeze, ai mei sper că nu mai fumează. Există la multe cluburi jucători care fumează și la nivel mult mai mare, ce să le facem?”, spunea Oprița în acel moment. 

VIDEO Petre Marin intervine în disputa CSA - FCSB: "Steaua este cea din Liga 1! E continuatoarea a tot ce s-a întâmplat din 1947"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.