Nationala

Panduru a răbufnit când a auzit discursul lui Burleanu: „Am ajuns în 2022 și încă n-am înțeles ce înseamnă Liga Națiunilor”

Răzvan Burleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 septembrie 2022

Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa Federației, după ce a auzit discursul președintelui Răzvan Burleanu, de la finalul campaniei din Liga Națiunilor.

„Ce ne bucură este că nu ne-am dus mai jos de urna a 3-a în tragerea la sorți pentru Euro 2024. În ceea ce privește următoarea ediție a Ligii Națiunilor, am retrogradat, vom întâlni echipe mai accesibile”, a fost declarația lui Răzvan Burleanu după ce România a retrogradat în a 3-a lume a fotbalului. 

Basarab Panduru s-a enervat după ce a auzit declarațiile președintelui și a ținut să-i răspundă și să îi reproșeze că nu știe regulile din Nations League.

Basarab Panduru: „Am ajuns în 2022 și încă n-am înțeles ce înseamnă Liga Națiunilor”

„Nu știu cum să spui că e bine că n-am retrogradat în urna a patra, nici nu aveai cum să retrogradezi. De dus în urna doi ne puteam duce. Noi ne bucurăm că n-am picat în urna a patra, dar nici n-aveam cum să picăm în urna a patra, dar noi ratăm șansa să ajungem în urna a doua. 

E păcat că am ajuns în 2022 și că încă n-am înțeles de fapt ce înseamnă Liga Națiunilor. Noi aveam posibilitatea de a ajunge la baraj și de a avea încă o șansă să ne califica la turneul final, dacă nu reușeam asta prin prisma preliminariilor. Cum să nu fie importantă Liga Națiunilor? 

Păi pentru noi, pentru echipe ca noi a fost făcută Liga Națiunilor. Ce perspective să avem când noi jucăm cu echipa bună și adversarii cu echipa a doua sau a treia și terminăm pe ultimul loc?”, a declarat Panduru la Orange TV.

VIDEO. Răzvan Burleanu merge pe mâna lui Edi Iordănescu

>

Citește și alte știri despre echipa națională. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.