Media

Dezvăluirile lui Ilie Dobre la „Prietenii lui Ovidiu”: „Veniseră cu cuțitele peste mine... Dacă mă prindeau, mă sfâșiau!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2022

Ilie Dobre este unul dintre cei mai importanți comentatori sportivi pe care i-a avut România. Acesta este invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu”, azi, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Ilie Dobre s-a născut într-un sat fără curent electric, dar microbul radioului l-a prins în clasa a III-a ascultându-l pe inegalabilul Ion Ghițulescu. La 69 de ani împliniți, celebra voce de la Radio România Actualități comentează acum gratis la Național FM.

Vorbește la superlativ despre Gicu Dobrin și povestește cum l-a prins războiul în Siria, acolo unde era în vacanță cu familia, dar și cum a fost angajat la postul public, după mai multe luni pe care le-a petrecut în redacții celebre, unde a scris despre sport.

Comentatorul povestește și momente la limită prin care a trecut pe stadioanele din țară. „Veniseră cu cuțitele peste mine... Dacă mă prindeau, mă sfâșiau!” spune Ilie.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.