Campionate

Dezvăluire neașteptată. Gică Hagi a făcut o schimbare peste capul lui Mircea Lucescu: „Mi-a spus: «Dezbracă-te și intră!»”

Gică Hagi și Mircea Lucescu foto: arhiva GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2022

Fostul campion al Turciei cu Galatasaray și Fenerbahce, fundașul Fatih Akyel (44 de ani), a dezvăluit într-un interviu modul în care Gică Hagi a jucat un rol cheie în adjudecarea Supercupei de către formația „Cim Bom Bom” din 2000 în fața celor de la Real Madrid, scor 2-1.

Fatih Akyel a povestit modul în care Gică Hagi și-a asumat rolul de antrenor în locul lui Mircea Lucescu și l-a introdus pe finalul meciului în locul lui Capone.

Fatih Akyel, uluit de Hagi: „Mi-a spus: «Dezbracă-te și intră!»”

„Gheorghe Hagi s-a dus la Lucescu și a vorbit ceva. Apoi a venit la mine și mi-a spus: «Pregătește-te, vei juca». S-a mai dus la Mircea Lucescu încă o dată, apoi a venit înapoi spre mine și mi-a replicat: «Dezbracă-te repede!». Mi-a scos pantalonii de trening din picioarele și am intrat să joc”, a rememorat Fatih Akyel într-un interviu pentru Sportbox, citat de aksam.tr.

Mișcarea lui Gheorghe Hagi avea să aducă Supercupa Europei în Turcia. Intrat în locul lui Capone, Fatih Akyel i-a centrat lui Jardel pentru golul victoriei din minutul 103. În timpul regulamentar, Jardel a deschis scorul din penalty în minutul 41 și tot de la punctul cu var a egalat Raul pentru Real Madrid în minutul 79.

În acea partidă, Hagi a evoluat timp de 72 de minute, fiind schimbat cu Bulent Akin. În schimb, Gică Popescu a evoluat pe tot parcursul meciului.

Video. Rezumat Galatasaray- Real Madrid în Supercupa Europei 2000

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.