Cupa Romaniei

Omul zilei în Cupa României » A „inventat” un gol și a parat două penalty-uri, în „thriller-ul” din Valea Jiului

Oţelul Galați a fost dominată 120 de minute de Jiul Petroșani, dar a fost salvată de portarul de 23 de ani Rareș Pop / Sursă foto: Facebook@ Oțelul Galați

Articol de Ovidiu Minea  —  miercuri, 28 septembrie 2022

Oţelul Galați a fost dominată 120 de minute de Jiul Petroșani, dar a fost salvată de portarul de 23 de ani Rareș Pop, care a fost decisiv la golul marcat de gălăţeni în prelungiri şi a scos două lovituri de departajare

Lider în Liga a 2-a, Dorinel Munteanu nu a pus mare preţ pe meciul cu Jiul din play-off-ul Cupei României. A trimis un prim „11” plin de rezerve şi a avut mari probleme cu formaţia aflată abia pe locul 3 în Liga a 3-a.

Hunedorenii au început în forţă şi au ratat două ocazii în primele 7 minute, dar Rareş Pop i-a blocat pe Keszeg şi Ferhaoui. Jiul a controlat partida şi în partea a doua. După ce Cocină a trimis în bară (55), Batchabi l-a depăşit în aer pe Sîrghi şi a deschis scorul (75).

Pop o duce pe Oțelul în grupele Cupei României

Fără meci în acest sezon, fiind rezerva lui Dur-Bozoancă, Pop a fost eroul gălăţenilor miercuri. După ce a ţinut-o în meci pe Oţelul prin paradele sale, goalkeeper-ul de 23 de ani a contribuit şi la golul marcat de Bokaşvili din minutul 90+1. 

El a trimis lung o minge în careul Jiului, de unde a fost deviată la atacantul ucrainean, care a înscris din 7 metri. Bokhashvili, un alt jucător folosit puţin de Dorinel în acest sezon, a reuşit „dubla” în minutul 92, după o gafă a lui Leonard Mureşan. 

Gălăţenii s-au relaxat iar şi au fost taxaţi de Istratie (110). S-a ajuns la penalty-uri, unde Oţelul nu a ratat nimic, iar Jiul nu a marcat deloc: Aerts a nimerit bara, iar șuturile lui Keszeg și Ferhaoui au fost parate de excelentul Pop.

Citește și alte știri din Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.