Formula 1

Aproape să atingă o contraperformanță fără precedent, Lewis Hamilton le face o promisiune uriașă fanilor: „Dacă nu va fi să fie, nu e sfârşitul lumii”

Lewis Hamilton e deţinătorul recordului de victorii în GP, 103 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 septembrie 2022

Lewis Hamilton (Mercedes), septuplu campion mondial în Formula 1, ia în calcul posibilitatea de a nu câştiga nicio cursă în acest sezon

„Au rămas şase curse, deci sunt şase şanse la victorie”, a spus britanicul, care a câştigat întotdeauna cel puţin un Mare Premiu de la debutul său în F1 în 2007. „Dar, dacă nu va fi să fie, nu este sfârşitul lumii. Vom reveni în vârful piramidei”, a adăugat el, conform Sky Sports

Hamilton, 37 de ani, deţinătorul recordului de victorii în „Marele Circ”, 103, ocupă locul 6 în clasamentul piloţilor, cu 168 de puncte, în frunte fiind olandezul Max Verstappen, 335 de puncte, campion mondial en titre. 

Duminică va avea loc MP de la Singapore, a 17-a rundă din calendar, care se va încheia pe 20 noiembrie la Abu Dhabi.

Lewis Hamilton și provocările din afara circuitului

Vara aceasta, Lewis Hamilton a devenit acționar la Denver Broncos și a găsit un mod original de a face anunțul pe rețelele sociale. 

De șapte ori campion în Formula 1, pilotul britanic l-a îmbrăcat pe Roscoe, buldogul său, într-un tricou al amintitei echipe de fotbal american, însoțit de un mesaj în care spune că este „încântat de noua provocare”. 

Roscoe, buldogul lui Lewis Hamilton

Citește și alte știri despre Formula 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.