Liga 1

Săpunaru va putea juca în următorul meci din Liga 1, dar Mutu plusează: „Sincer? Așa am crezut”

După meciul cu Afumați, Săpunaru a refuzat să comenteze suspendarea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 septembrie 2022

Protagonist al incidentelor din finalul meciului cu FCU Craiova (0-1), Cristian Săpunaru a primit doar o etapă de suspendare, pe care a ispășit-o ieri, în victoria cu CS Afumați, scor 3-0, în Cupa României. 

Cristian Săpunaru a scăpat, practic, fără nicio sancțiune reală după scandalul făcut la finalul meciului cu FCU Craiova. Etapa de suspendare a fost ispășită în partida cu CS Afumați, din Cupa României. Căpitanul giuleștenilor va putea evolua în Liga 1 luni, de la ora 21:30, împotriva Chindiei. 

Adrian Mutu, reacție după suspendarea lui Săpunaru

„Mă așteptam pe undeva la suspendare. Cu toate că e o situație puțin dificilă, dar nu am ce face, am fost pregătiți și mergem înainte. Pentru noi este bine că s-a întâmplat înainte de Cupă și că a fost doar o etapă. 

Dacă nu avea loc suspendarea, ar fi jucat. Mă gândisem să îi dau 45 de minute. Credeam că nu va primi nicio etapă, sincer, așa am crezut. Dar bine că s-a terminat așa", a spus Adrian Mutu.

Săpunaru, suspendat un meci

Din informațiile GSP, incidentele de la Tg. Jiu nu au fost consemnate în raportul arbitrului, astfel că Săpunaru a scăpat cu doar o etapă de suspendare. El o va ispăși la meciul cu Afumați, din play-off-ul Cupei României, care se dispută azi, de la 21:30.

Pe lângă suspendarea de un meci primită, Săpunaru va fi și amendat cu 9.400 de lei, adică mai puțin de 2.000 de euro.

VIDEO Cristi Săpunaru refuză să comenteze suspendarea de o etapă primită după incidentele de la Târgu Jiu

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.