Stranieri

Plecat de la FCSB în vară, a cerut acum rezilierea pentru a reveni în România!

Andrei Miron (stânga) s-a despărțit de Hapoel Haifa, echipă cu care semna în iunie, după depărțirea de FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 September 2022

Andrei Miron (28 de ani, fundaș central) s-a despărțit de Hapoel Haifa, echipă cu care semna în iunie, după depărțirea de FCSB.

Gazeta informa în exclusivitate vineri, 23 septembrie, că Miron e aproape de plecarea de la Hapoel, întrucât gruparea din Haifa era constrânsă de numărul de străini din lot. În comunicatul oficial este stipulat un alt motiv însă.

Andrei Miron s-a despărțit de Hapoel Haifa

Andrei Miron a cerut să revină în România, pentru a fi alături de soția lui însărcinată. Îi mulțumim lui Andrei și îi dorim mult succes pe viitor!”, a comunicat Hapoel Haifa pe Facebook. 

La finalul sezonului trecut, Miron mai avea 6 luni de contract cu FCSB, însă Becali n-a mai vrut sub nicio formă să-l vadă în echipă. Motivul? Gafa comisă de fundașul central în minutul 88 al remizei cu FC Voluntari, când Miron l-a scăpat pe Costin, marcatorul golului de 2-2 aflat într-un ofsaid nesemnalizat. Egalul cu ilfovenii a fost decisiv în câștigarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv de către CFR Cluj.

9 meciuri a disputat Andrei Miron la Hapoel Haifa în actuala stagiune, echipă clasată pe 7 în Israel.

21 de meciuria disputat Miron în sezonul trecut de Liga 1, în care el a mai absentat și din cauza unor probleme medicale. În stagiunea 2020/21 jucase 32 de partide

Laszlo Balint, sfaturi pentru FCSB: „Acolo dă Miculescu cel mai bun randament”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.