Liga 1

Duckadam taxează suspendarea primită de Săpunaru: „Dacă era o altă echipă, o umfla de nu se vedea”

Cristi Săpunaru, căpitan Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 septembrie 2022

Helmut Duckadam (63 de ani), legendarul portar al Stelei, a comentat suspendarea de o etapă primită de Cristi Săpunaru (38 de ani), după incidentele de la meciul FCU Craiova - Rapid 1-0.

Incidentele de la Tg. Jiu nu au fost consemnate în raportul arbitrului, astfel că Săpunaru a scăpat cu doar o etapă de suspendare. Pedeapsa a fost ispășiă la meciul din Cupa României cu Afumați, câștigat de Rapid cu 3-0.

Duckadam taxează decizia comisiilor privind suspendare lui Săpunaru

„Sunt de acord cu Ion Crăciunescu, mi se pare o sancțiune prea exagereată. Cred că nu trebuia să-i dea nimic. De ce să-i dea cu Afumați? Cred că nu juca oricum. Da, sunt ironic, sigur. Comisiile judecă în funcție de echipe.

Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau. Asta e, ne-am obișnuit, mergem înainte, n-are rost să ne facem iluzii că vreodată va fi ceva corect în țara asta”, a declarat Helmut Duckadam la Pro Arena.

Ion Crăciunescu, despre suspendarea lui Cristi Săpunaru: „Trebuia să stea minimum 5 etape”

„Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat! (n.r. - ironic).

Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în Comitetul Executiv al Federației. Mi se pare o decizie... Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o.

Eu zic că minimum 5 etape trebuia să fie suspendat”, a declarat Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Rică Răducanu, despre suspendarea lui Săpunaru: „Și noi mai făceam așa, dar parcă nu ne vedea nimeni. Așa e stilul lui”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.