Tenis

Ana Bogdan victorioasă împotriva Irinei Begu în „sfertul” tricolor al turneului de la Parma

Ana Bogdan, Foto: Imago Images

Articol de Roxana Fleşeru  —  vineri, 30 septembrie 2022

Ana Bogdan, 53 WTA, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la Parma, unul de categorie WTA 250. 

Ea a învins-o într-o partidă disputată, care a durat 1 oră și 57 de minute, pe Irina Begu cu 6-2, 7-6 (6). Confruntarea de pe zgura italiană a fost prima dintre cele două românce. 

Ana Bogdan victorioasă împotriva Irinei Begu în „sfertul” tricolor a turneului de la Parma

Mai departe, Ana se va duela cu Mayar Sherif, 74 WTA, din Egipt. Este a doua semifinală la rând pentru jucătoarea din România care a ajuns și la Portoroz în penultimul act. 

Grație calificării, Bogdan, 29 de ani, va intra de săptămâna viitoare în Top 50 pentru prima oară în carieră.

Echipa României de Billie Jean King Cup merge la Oradea pentru duelul cu Ungaria

Echipa României de Billie Jean King Cup va disputa întâlnirea cu Ungaria din cadrul play-off-ului competiţiei în Oradea Arena, noua sală polivalentă din municipiu. Confruntarea va avea loc între 11-12 noiembrie pe hard. 

„Dacă până acum federaţia a organizat competiţii de Cupa Davis şi Cupa Federaţiei la Galaţi, Bucureşti, Sibiu, Constanţa şi Cluj-Napoca, iată că Oradea are o sală de ultimă generaţie care poate concura cu orice altă sală din Europa. Aş putea spune că, din punctul de vedere al dependinţelor, este chiar mai modernă decât cea din Cluj! Vorbim despre o sală a prezentului, care poate găzdui oricând o competiţie mondială. Sunt convins că evenimentul va fi organizat la cele mai înalte standarde", a spus preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac. 

Potrivit acestuia, componenţa lotului va fi anunţată cu trei săptămâni înainte, iar biletele vor fi puse spre vânzare în perioada următoare.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.