Liga 1

Dan Petrescu susține că ultimul transfer de la CFR Cluj s-a făcut peste capul lui: „Cred că nu înțelegeți ce vă spun!? Altă întrebare!”

Dan Petrescu (54 de ani) nu ar fi vrut ca Adrian Păun (27 de ani) să plece în Israel, la Hapoel Beer Sheva.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 septembrie 2022

Dan Petrescu (54 de ani) nu ar fi vrut ca Adrian Păun (27 de ani) să plece în Israel, la Hapoel Beer Sheva. Antrenorul campioanei se plânge de problemele de lot înaintea meciurilor cu Petrolul, din Liga 1, și Slavia Praga, din Conference League. 

  • CFR Cluj - Petrolul, în Liga 1, se joacă sâmbătă, de la ora 21:30. Meciul cu Slavia Praga, din grupa de Conference League, este programat joi, de la ora 22:00.

Dan Petrescu nu a fost de acord cu plecarea lui Păun în Israel, dar spune că decizia a aparținut clubului și fotbalistului. Antrenorul campioanei nu îi va putea folosi în perioada următoare pe Andrei Burcă, accidentat în meciul Bosnia - România, și pe închizătorul Mihai Bordeianu

Dan Petrescu, conferință înainte de CFR Cluj - Petrolul 

„Nu cred că vor fi două echipe diferite cu Petrolul și Slavia, avem 5 zile distanță, sâmbătă și joi. E greu să facem două echipe. Trei jucători importanți nu sunt apți. Burcă și Bordeianu sunt accidentați, iar Păun a plecat în Israel. Nu mai avem atât de multe soluții. 

Singurul lucru care mă deranjează e că nu jucăm acasă (gazonul arenei „Dr. Constantin Rădulescu” se schimbă). Mereu am avut o forță deosebită aici. Era obligatoriu însă să schimbăm gazonul. La Mediaș nu e foarte bună suprafața. 

Burcă s-a operat astăzi dimineața la deget. Am vorbit cu el, a zis că vrea să joace, să se antreneze, dar nu va fi așa. Va fi o perioadă de 2-3 săptămâni pe bară. Sper să găsim soluții să îi protejăm mâna. Cum să nu joace la echipa națională? Eu mă bucur și sper să joace cât mai mult, mai ales că a făcut un meci foarte bun”, a spus Dan Petrescu în deschiderea conferinței de presă. 

Dan Petrescu: „Nu am fost de acord ca jucători precum Betancor, Dugandzic sau Păun să plece”

Întrebat dacă a fost de acord ca Adrian Păun să fie cedat, Dan Petrescu a recunoscut că l-ar fi vrut în continuare la echipă. 

„Eu mereu vă spun același lucru. Cred că nu înțelegeți. Dan Petrescu e antrenorul clubului, nu e director sportiv, nu patron. Eu antrenez ce mi se pune la dispoziție. Eu nu am fost de acord ca jucătorii buni, Betancor, Dugandzic, Păun, să plece. Dar nu decide Dan Petrescu. Jucătorii și clubul decid. Așa e peste tot în lume. Mai contează ce a zis antrenorul dacă Păun a vrut să plece?

Am un cuvânt de spus, dar nu e decisiv. Dacă mi se cerea părerea, eu spuneam că niciun jucător dintre cei 3 nu trebuia să plece. Să fie clar, nu eu decid cine pleacă și cine vine la CFR Cluj! Am încheiat subiectul ăsta, altă întrebare”, a spus Dan Petrescu. 

VIDEO Dan Petrescu are planul făcut pentru echipa națională: „Am strategia în cap! Dar nu cred că voi ajunge vreodată acolo”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.