Liga 1

Gică Hagi propune un fotbalist de la FCSB la națională: „Răzvan Marin și Cicâldău o au grea cu el!”

Gică Hagi (57 de ani) crede că Eduard Radaslavescu (18 ani), mijlocașul celor de la FCSB, va deveni în scurt timp o soluție pentru prima reprezentativă a României. / FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 septembrie 2022

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul lunii august în Ancheta GSP, crede că Eduard Radaslavescu (18 ani), mijlocașul celor de la FCSB, va deveni în scurt timp o soluție pentru prima reprezentativă a României. 

La începutul lunii august, FCSB anunța transferul lui Eduard Radaslavescu de la Farul. Internaționalul U19 a bifat doar 6 apariții, de fiecare dată de pe banca de rezerve, fără să contribuie cu vreun gol sau cu vreo pasă decisivă. Gică Hagi încă are mare încredere în potențialul mijlocașului, mai ales că păstrează un procent dintr-un eventual viitor transfer.

Gică Hagi mizează pe Eduard Radaslavescu: „E un mijlocaș complet!”

„Vă zic un singur lucru. A jucat în play-off anul trecut, cu cele mai bune echipe, și a câștigat. E un decar-optar complet. Așa l-am văzut eu cât a fost la mine. Răzvan Marin, Cicâldău, mijlocașii de la națională, o au grea cu el. La cum îl cunosc, vor avea o competiție foarte mare cu el în perioada următoare, 100% vă spun. 

E vorba de adaptare acum. Hazard era cel mai bun, dar la Madrid nu s-a adaptat. Dați-le timp copiilor, trebuie să se adapteze. Trebuie să îi dai curaj, încredere. Tu ești în spatele lui”, a spus Gică Hagi la Orange Sport. 

Stagiunea trecută, Gică Hagi l-a folosit pe Radaslavesu în 25 de partide. A fost titular incontestabil în echipa Farului din play-off, marcând și un gol.

500.000 de euroeste cota lui Eduard Radaslavescu, potrivit Transfermarkt

VIDEO Gheorghe Hagi: „Avem o formație talentată și n-avem nimic de invidiat la celelalte echipe”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.