Liga 1

Beznă pe stadion, beznă și în defensivă! Mioveni, punct important cu FCU Craiova » Clasamentul ACUM

FOTO: facebook.com/csmioveni.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 octombrie 2022

CS Mioveni și FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa cu numărul 12 din Liga 1. La meci au fost prezenți 3.300 de spectatori.

Startul meciului de la Mioveni a fost unul cu peripeții, amânat cu 30 de minute din cauza unei pene de curent în oraș. Defensiva lui Marius Croitoru a părut în continuare în beznă. Buziuc a profitat prima dată de letargia oltenilor în minutul 5, când a venit nemarcat și a reluat din interiorul careului mic, o pasă excelentă a lui Blănaru.

Buziuc, MVP în CS Mioveni - FCU Craiova 

Craiova a replicat imediat, în minutul 11, cu un voleu spectaculos al lui Vlad Achim, de la marginea careului de 16 metri.

După fix o jumătate de oră de joc, Duarte l-a invitat pe Buziuc să marcheze din nou. Dezorientat, apărătorul oaspeților l-a scăpat iar din marcaj la câțiva metri de poarta lui Popa. Spectacolul a continuat la Mioveni. În minutul 36, George Ganea i-a pasat cu călcâiul lui Bauza, argentinianul a deviat rapid, iar vârful adus de la Farul a înscris cu vârful.

Repriza secundă nu a mai avut același ritm. Flavius Stoican și-a mobilizat elevii, căutând răzbunarea pentru modul în care a fost demis de Adrian Mititelu sezonul trecut. Cel mai important moment s-a petrecut în minutul 84, când debutantul Vladislav Blănuță, proaspăt introdus de Croitoru, a văzut direct cartonașul roșu.

Clasament din Liga 1, după CS Mioveni - FCU Craiova 2-2

CS Mioveni rămâne penultima în SuperLigă, cu 7 puncte strânse în 12 meciuri. FCU Craiova ratează șansa să urce provizoriu pe loc de play-off. Este pe 8 în acest moment, cu 15 puncte.

FINAL » CS Mioveni - FCU Craiova 2-2

CS Mioveni - FCU Craiova, echipe de start: 

CS MIOVENI: I. Popescu - Al. Iacob, Scarlatache, Balaur - Oancea, Lixandru, Buziuc, Vl. Pop, R. Trif - Blănaru, Krasniqi
REZERVE: F. Croitoru, Rădescu, Coşereanu, Carnat, D. Toma, Burlacu, C. Ene, Şerbănică, Kabananga
ABSENT: Antal (accidentat)
ANTRENOR: Flavius Stoican

FCU CRAIOVA: Popa - Enache, Paramatti, Duarte, Negru - Achim, Asamoah - Sidibe, Bauza, Bahassa - Ganea 
REZERVE: Mogoșanu, Grigore, Albu, Zanfir, Croitoru, Van Durmen, Marquet, Chițu, Blănuță
ABSENȚI: K. Papadopoulos, Baeten (suspendați), G. Iancu (accidentat)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
A: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Avram Valentin (Bucureşti)

Probleme cu nocturna la CS Mioveni - FCU Craiova

Chiar în momentul în care fotbaliștii celor două echipe au ieșit de la vestiare, mai multe becuri ale instalației de nocturnă de la Mioveni au cedat. 

CS Mioveni a anunțat pe contul oficial de facebook, la ora 19:21, că „meciul va începe cu o scurtă întârziere din cauza unei pene de curent în tot orașul”. 

Partida a început la 19:30, cu o jumătate de oră de întârziere.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.