Liga 1

Fază complicată în Universitatea Craiova - FC Voluntari » Oltenii au cerut penalty, Istvan Kovacs ratase momentul! Decizia luată după intervenția VAR

+9 Foto
O fază încâlcită a avut loc în minutul 89 al meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari, la scorul de 1-1. După analiza VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat un henț în ofensivă comis de olteni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 septembrie 2022

O fază încâlcită a avut loc în minutul 89 al meciului CS Universitatea Craiova - FC Voluntari, la scorul de 1-1. După analiza VAR, „centralul” Istvan Kovacs a dictat un henț în ofensivă comis de olteni, la o fază la care gazdele ceruseră penalty.

Istvan Kovacs nu a avut un meci complicat pe „Ion Oblemenco”. A dictat două „galbene” pentru oaspeți în minutul 39, ambele pentru protestele lui Meleke și Rața, iar penalty-ul dictat Craiovei în minutul 71 a fost fără dubii.

VAR-ul, decisiv în CS Universitatea Craiova - FC Voluntari

Cea mai controversată fază a fost cea din minutul 89. Căpățînă a urcat în flancul stâng al defensivei oltene, l-a depășit cu multă șansă, un ricoșeu, pe Cristian Costin, apoi a încercat să centreze în careu. Meleke a blocat mingea cu brațul la limita suprafeței de pedeapsă.

Momentul în care Meleke blochează mingea cu mâna / FOTO: Captură @Orange Sport

Inițial, Istvan Kovacs a dictat doar lovitură liberă pentru CS Universitatea Craiova, pentru hențul lui Meleke, la care oltenii au cerut penalty. Horațiu Feșnic și Mihai Marica, arbitrii din camera VAR, au analizat imaginile și l-au chemat pe „central” să consulte monitorul de la marginea tereunului.

Contactul dintre mâna fundașului de la FC Voluntari și minge era evident în careu, dar Kovacs a analizat altceva. În primul moment al acțiunii ofensive, Căpățînă s-a folosit de mână pentru a-l depăși pe Costin. Concluzia analizei VAR: henț și lovitură liberă pentru FC Voluntari!

Hențul comis de Căpățînă

VIDEO Laszlo Balint vorbește deschis despre plecarea de la U Craiova: „A fost un val de neîncredere încă de la numire”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.