Liga 2

Reacția oficialului de la CSA Steaua după suspendarea arenei din Ghencea: „Nu știu pe ce probe s-a judecat”

„Ultrașii” de la CSA Steaua au făcut prăpăd la meciul cu Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 October 2022

Iulian Miu, oficial al celor de la CSA Steaua, a comentat suspendarea primită de „militari” din partea FRF, după incidentele violente de la meciul cu Dinamo, scor 2-1.

Fostul fundaș al Stelei consideră prea drastică suspendarea dictată de Comisia de Disciplină. Miu și-ar fi dorit ca Steaua să poată măcar să joace în Ghencea, dar fără suporteri în tribune.

Iulian Miu a comentat suspendarea arenei din Ghencea

„Nu ştim cum au judecat, pe ce probe. Întotdeauna poţi să te aperi. S-a găsit greu un stadion. Înainte era Giurgiu, după a picat. Eu lăsam să se joace pe Ghencea fără suporteri. Jucai pe stadionul Steaua, dar fără suporteri, era o variantă mai bună.

Eu am jucat de-a lungul carierei cu foarte mulți suporteri şi ne-au ajutat de multe ori. Apar şi momente de genul ăsta şi trebuie să ştii sa le gestionezi. Ca și club, nu trebuie să te delimitezi de ei, niciodată. Ei fac parte din viaţa echipei, nu sunt cei mai cuminţi, dar susţin echipa!”, a declarat Iulian Miu la Orange Sport.

După suspendarea arenei din Ghencea, CSA Steaua a disputat deja un meci acasă. „Militarii” au jucat la Mioveni, cu Chindia, în play-off-ul Cupei României, scor 1-2. Steliștii mai au 3 meciuri din pedeapsa primită de la FRF:

  • CSA Steaua - Poli Timișoara, Liga 2, 8 octombrie
  • CSA Steaua - Oțelul Galați, Liga 2, 22 octombrie
  • CSA Steaua - Unirea Dej, Liga 2, 5 noiembrie

VIDEO Scene de o violență extremă la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.