Liga 2

Declarații aiuritoare din tabăra lui Dinamo: „Cu puțin noroc, o să jucăm în grupele competițiilor europene pe «Arcul de Triumf»”

Ovidiu Burcă (stănga), antrenorul lui Dinamo, și Vlad Iacob (dreapta), administratorul special al „câinilor”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 October 2022

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a vorbit din nou despre stadionul „Arcul de Triumf”. 

Oficialul lui Dinamo susține că discuțiile pentru închirierea stadionului sunt avansate. Următoarele două meciuri „acasă” vor fi jucate de „câini” la Giurgiu. Din cauza sancțiunii primite după incidentele de la meciul cu Steaua (scor 1-2), Dinamo este nevoită să se mute din București.

Vlad Iacob: „Sper să jucăm în competițiile europene pe «Arcul de Triumf»”

„În acest moment, «Arcul de Triumf» este administrat de CSN (n.r. - Complexuri Sportive Naţionale, din cadrul MTS), cu care suntem în discuţii avansate. 

Din păcate avem acum suspendarea terenului pentru două etape şi vom evolua la Giurgiu. Până atunci, e destul timp să finalizăm înţelegerea”, a declarat Vlad Iacob, citat de Orange Sport.

Apoi, administratorul special de la Dinamo a vorbit și despre viitoare meciuri în grupele cupelor europene pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Cu puţin noroc, poate o să jucăm şi în grupele competiţiei europene acolo. Eu îmi eu doresc să fie într-un viitor cât mai apropiat”, a spus Vlad Iacob, potrivit sursei citate.

În acest moment, Dinamo se bazează doar pe ajutorul financiar primit de la Programul DDB, fără a avea un alt investitor. Discuțiile dintre Dorin Șerdean, cel care deține 74% din acțiunile lui Dinamo, și posibili investitori au căzut, fie că cei interesați au fost Muhammad Murad sau grupul „One Tower”.

În plus, situația din clasament a lui Dinamo este dezastruoasă. După 7 etape de Liga 2, „câinii” sunt pe locul 16 din 20, cu 6 puncte.

De ce nu mai joacă Dinamo în Ștefan cel Mare? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.