Liga 1

Nicolae Dică, ultimatum pentru jucători înainte de FCSB - FC Argeș. Ce le-a pus în vestiar: „Sper să înţeleagă că nu e OK”

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 01 octombrie 2022

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă în care a prefațat duelul cu FC Argeș.

  • FCSB – FC Argeș se joacă duminică, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

FCSB are un sezon de coșmar în Liga 1, fiind pe locul 14, cu doar 8 puncte. La conferința de presă de azi, Nicolae Dică a vorbit despre importanța obținerii celor 3 puncte și despre pe care și le-a fixat la formația roș-albastră.

VIDEO Nicolae Dică, înainte de FCSB – FC Argeș: „Clasamentul e pus în vestiar. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu e OK”

>

„Întâlnim o echipă bună, care anul trecut a jucat în play-off. O cunosc foarte bine. Are jucători cu mare experiență. Pe contraatac și la fazele fixe e bună și anul trecut a fost organizată bine pe faza defensivă. Ne așteaptă o partidă foarte grea.

E un meci special pentru că mi-am petrecut aproape jumătate din viață la FC Argeș. Mi-a dat șansă să joc în Liga 1 și nu am cum să uit acest club.

Trebuie să începem să câștigăm. Nu e ușor să facem ce a spus MM Stoica (n.r. - până la finalul sezonului FCSB să obțină cele mai multe puncte), dar împreună putem reuși.  Trebuie să începem să câștigăm pentru că obiectivul e câștigarea campionatului. 

Clasamentul e pus în vestiar. Sper să realizeze că nu e OK locul în clasament. Trebuie să avem atitudine și să începem să câștigăm”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Omrani e în lot, e apt. Veți vedea mâine dacă joacă. De ce să nu poate să joace lângă Compagno? A jucat și în 4-3-3 și în 4-2-2. A jucat în 4-3-3 pe dreapta și pe stânga și poate evolua și cu încă un atacant lângă el. Nu avem probleme 

– Nicolae Dică, antrenor FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.