Liga 2

Portarul de la CSA Steaua, gafă de cascadorii râsului » „Militarii” au ratat șansa victoriei din cauza lui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 octombrie 2022

CSA Steaua a ratat la limită victoria în meciul cu CSC Șelimbăr, în etapa a 8-a din Liga 2. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1, după o gafă a portarului stelist.

„Militarii” au început meciul mai bine și au controlat jocul. În minutul 29, Adrian Popa a reușit să deschidă scorul după un gol de generic, marcat de la 20 de metri.

David Dincă, gafă de cascadorii râsului în CSC Șelimbăr – CSA Steaua

În repriza a doua, gazdele au reușit să echilibreze jocul, profitând și de eliminarea lui Drăghici, din minutul 62.

Pe final, CSC Șelimbăr a dat lovitura și a reușit să egaleze, profitând de gafa lui David Dincă. După ce a repins în corner o lovitură liberă, portarul de la CSA Steaua a gafat incredibil. 

Portarul de 18 ani nu a reușit să prindă mingea trimisă din corner, deși nu era jenat de nimeni. Balonul a ajuns la Cicoâlteu, care a reușit să marcheze din fața porții goale, cu doar 8 minute înainte de finalul partidei.

După 7 meciuri, CSA Steaua, club care nu are drept de promovare în Liga 1, are 14 puncte și este pe locul 6, ultimul care duce în play-off. CSC Șelimbăr este pe 2, cu 15 puncte în 8 partide.

VIDEO Petre Marin intervine în disputa CSA - FCSB: „Steaua este cea din Liga 1! E continuatoarea a tot ce s-a întâmplat din 1947"

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.