Campionate

Liverpool, condusă cu 2-0 de echipa fostului jucător de la CFR după 30 de minute! Incredibil cât s-a terminat

+12 Foto
Liverpool a revenit în confruntarea cu Brighton de la 0-2, scor consemnat după 18 minute, a revenit și conducea cu 3-2 în repriza secundă, dar confruntarea din etapa #9 din Premier League s-a încheiat până la urmă la egalitate, 3-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 October 2022

Liverpool a revenit în confruntarea cu Brighton de la 0-2, scor consemnat după 18 minute, a răsturnat tabela și conducea cu 3-2 în repriza secundă, dar confruntarea din etapa #9 din Premier League s-a încheiat până la urmă la egalitate, 3-3.

La debut pe banca lui Brighton, De Zerbi, jucător la CFR în perioada 2010-2012, a avut parte de un start excelent de meci. În final, a obținut un punct pe Anfield.

Liverpool a revenit de la 0-2 cu Brighton, dar n-a câștigat

Trossard a deschis scorul după ce l-a ridiculizat pe Arnold și a finalizat violent, la colțul lung ('4). Apoi, belgianul a reușit „dubla” cu un șut rapid, de lângă Virgil van Dijk, pe direcția lui Alisson, brazilianul având și el o parte de vină la acest gol ('17). Tot Trent Alexander-Arnold pierduse mingea. 

„Cormoranii” au izbutit să reducă din ecart înainte de pauză. Firmino a urmărit un balon bâlbâit de Salah și a scuturat plasa lui Brighton din apropiere ('33). 

A venit rândul lui „Bobby” să realizeze „dubla”, atingeri superbe în careu și execuție de mare clasă. Sanchez, prins pe picior greșit ('54). În fine, Liverpool a trecut în avantaj grație autogolului semnat de Webster în minutul 63.

Când nimeni nu se mai aștepta, Brighton a marcat iar. Van Dijk și Welbeck n-au ajuns la mingea cu care același Trossard a scris 3-3 ('84).

21.04.2009este data la care un jucător a marcat ultima dată de 3 ori pe Anfield în Premier League. Perfomanța îi aparținea lui Arshavin într-un Liverpool - Arsenal 4-4 de poveste. Înaintea lui a mai fost doar Peter Ndlovu, de la Coventry, în martie 1995

Clasamentul actualizat din Premier League

Programul + rezultatele rundei #9 din Premier League

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.