Liga 1

DDB strânge bani pentru operația lui Buleică » Accidentarea teribilă suferită în play-off-ul Cupei României

Fundașul Alin Buleică (31 de ani) a suferit o accidentare teribilă, ruptură a ligamentelor încrucișate, și va rata restul sezonului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 October 2022

Fundașul Alin Buleică (31 de ani) a suferit o accidentare teribilă, ruptură a ligamentelor încrucișate, și va rata restul sezonului. Fanii-finanțatori din DDB strâng bani pentru operația dinamovistului.

Alin Buleică s-a accidentat în minutul 85 al meciului dintre Dinamo și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, în play-off-ul Cupei României. Verdictul dat astăzi de medici este cel mai rău posibil, o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Alin Buleică, accidentare teribilă în Cupa României

Buleică trebuie să se opereze urgent, dar intervenția este una costisitoare. Are nevoie de 3.500 de euro, sumă pe care suporterii din DDB și-au asumat să o achite. Dinamoviștii vor strânge banii din biletele de la meciul cu Unirea Slobozia, programat marți, la Giurgiu. 

Din informațiile Gazetei, Buleică are o asigurare care acoperă operația, dar banii vor fi decontați după, pe baza facturii plătite. Întreaga sumă va reveni în clubul Dinamo după decontare.

Alin Buleică a semnat cu Dinamo în iarna acestui an, dar a jucat foarte puțin, din cauza accidentărilor. 

În vară, după retrogradarea „câinilor” în liga secundă, a transmis că nu va continua la gruparea din Ștefan cel Mare. S-a răzgândit, iar în această stagiune a bifat 5 apariții.

VIDEO De ce nu mai joacă Dinamo în Ștefan cel Mare? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.