Liga 2

Gest incalificabil al unui oficial de la CSA Steaua, imediat după meciul cu Șelimbăr

Un oficial al celor de la CSA Steaua a comis un gest scandalos la finalul remizei de la Râmnicu Vâlcea, 1-1 contra lui CSC Șelimbăr.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 octombrie 2022

Un oficial al celor de la CSA Steaua a comis un gest scandalos la finalul remizei de la Râmnicu Vâlcea, 1-1 contra lui CSC Șelimbăr. 

La precedenta deplasare din Liga 2, pe Arena Națională, contra lui Dinamo, ultrașii celor de la CSA Steaua au fost protagoniștii unor momente violente. S-au bătut cu jandarmii, iar Comisia de Disciplină a decis să suspende timp de 4 etape stadionul din Ghencea. 

Astăzi, la Râmnicu Vâlcea, locul unde s-a disputat partida cu CSC Șelimbăr, în decor a ieșit un oficial „militar”.

Gest incalificabil după CSC Șelimbăr - CSA Steaua

Nervii au fost întinși la maxim în tabăra lui Daniel Oprița. „Militarii” au condus cu 1-0 la pauza meciului cu CSC Șelimbăr, prin reușita lui Adi Popa, dar au scăpat jocul din mână în partea secundă. Stephan Drăghici a văzut două cartonașe galbene în decurs de 16 minute, a fost eliminat, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

Frustrarea punctelor ratate a căpătat cea mai urâtă formă. La scurt timp după meci, când se îndrepta spre culoarul care duce la vestiare, un bărbat îmbrăcat în echipamentul oficial al Stelei a fost deranjat de scandările celor din tribună și a comis un gest grosolan. 

>

A scuipat în direcția fanilor și a nimerit un copil aflat aproape de gard. Speriat de reacția persoanelor din jur, a fugit către vestiare.

Tot astăzi, CSA Steaua a primit o veste proastă din partea Federației. Oficialii formației au contestat cele 4 etape de suspendare primite pentru incidentele de la meciul cu Dinamo. Comisia de Disciplină a amânat soluționarea pentru data de 6 octombrie, ora 14:00.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.