Liga 1

Discurs dur după succesul chinuit al formației lui Petrescu: „CFR Cluj e campioană fără să joace fotbal!”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 octombrie 2022

Gabi Balint a avut un discurs dur la adresa lui CFR Cluj după victoria chinuită cu Petrolul, 1-0.

Fostul internațional a criticat stilul de joc al formației lui Dan Petrescu și spune că CFR Cluj are nevoie de un jucător de creație pentru a juca un fotbal mai ofensiv.

Gabi Balint, dur după CFR Cluj – Petrolul: „CFR e campioană fără să joace fotbal”

„Vreau să spun ce înseamnă fotbalul. Îi auzi pe toți spunând «Ne-am apărat extraordinar. A funcționat apărarea perfect, nu am luat gol». Când vorbește, toată lumea o face din punct de vedere defensiv. Pentru mine nu înseamnă fotbal. Pentru mine, tot ce înseamnă fotbal este ofensiv.

Fotbalul se joacă pe goluri. Trebuie să marchezi, să ai jucători creativi. CFR, echipa campioană, are doar cărători de pian, nu are un pianist. Deac a mai fost, dar e și el într-o lipsă de formă.

Se leagă multe. CFR e o campioană meritorie, dar cu un joc care nu prea e fotbal. Pe undeva, e normal ce se întâmplă la națională. Ăsta e fotbalul românesc. CFR e campioană fără să joace fotbal”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Pentru mine victoria e importantă, nu mă interesează cum câștig, putem să dăm gol la ultima fază, autogol, nu contează. A fost un teren greu, adversarul s-a apărat tot meciul. Vreau să-mi felicit echipa, am câștigat 3 puncte importante

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Totul despre FCSB - FC Argeș 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.