Campionate

Portar atacat și rănit cu petarde într-un derby din Chile » Partida a fost suspendată

Martin Parra foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 octombrie 2022

Derby-ul din Easy Cup Chile, dintre Universidad Catolica și Universidad de Chile, a fost suspendat după un eveniment tragic, la scorul de 1-0 pentru gazde. Portarul oaspeților de la Universidad de Chile, Martin Parra (22 de ani), a fost victima unui atac cu petarde venite din tribuna gazdelor.

Incidentul a avut loc la un minut după golul marcat de Fernando Zampedri (n.r. - jucător Universidad Catolica). Arbitrul a decis suspendarea partidei, iar goalkeeper-ul a fost transportat de urgență la spital, purtând un guler medical, potrivit Elmostrador.

Portar atacat cu petarde într-un derby din Chile » Partida a fost suspendată

Universidad de Chile și-ar fi dorit să câștige partida la masa verde, dar Federația din Chile a decis rejucarea partidei de la minutul 6, moment în care a avut loc incidentul, potrivit Redgol.cl.

„Consiliul de administrație al Federației Chilene de Fotbal (FFCH) a decis, într-o ședință extraordinară, că meciul valabil pentru manșa secundă din sferturile de finală din Chile Easy Cup, dintre Universidad Católica și Universidad de Chile, va fi reprogramat pentru a juca minutele rămase (84). Acest meci se va juca fără public”, a fost comunicatul venit de la Federație.

Diagnosticul pus lui Martin Parra

Martin Parra a fost diagnosticat cu o traumă acustică gravă: hipoacuzie neurosenzorială secundară, în urma căreia a fost aproape să-și piardă auzul. Clubul a transmis că acesta va fi supus la o serie de controale medicale suplimentare pe 6 octombrie.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.