Liga 2

Ovidiu Burcă se ia de jucătorii care s-au retras de la Dinamo: „Copiii ăștia au niște repere false”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 octombrie 2022

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre cei doi tineri care s-au retras în ultimele două săptămâni de la formația alb-roșie: mijlocașul Claudiu Stan (21 de ani) și fundașul central David Țone (18).

Tehnicianul „câinilor” a dezvăluit care au fost motivele pentru care cei doi tineri s-au supărat și se declară dezamăgit de decizia luată de Stan și Țone.

Ovidiu Burcă reacționează după retragerea lui Claudiu Stan de la Dinamo

„Claudiu Stan mi-a fost prezentat de staff și am decis să îl aducem, ca să îl cunosc. 

A venit, s-a antrenat o zi cu noi. Următoarea zi am avut un meci, dar din păcate nu am reușit să îi dau mai multe minute în meciul cu Tunari. El ar fi trebuit să intre, dar a refuzat. Nu știu din ce motiv. A luat acel gest că o lipsă de respect din partea mea. 

Urma să îl mai văd și să îl analizez. Din păcate, după acest episod, eu am luat decizia să nu mai continue alături de noi. Nu am nevoie de un astfel de jucător, care să aibă un astfel de comportament”, a spus Ovidiu Burcă la playsport.

Ovidiu Burcă: „Nu am întâlnit niciodată un comportament ca al lui Țone”

Burcă a explicat că David Țone s-a supărat după ce a fost schimbat în minutul 90+3 am meciului contra Concordiei Chiajna, 1-0.

„David Țone este un tânăr în care îmi pusesem mari speranțe. Mie mi-au plăcut personalitatea și tupeul lui. L-am folosit în două meciuri titular. La finalul meciului cu Chiajna, când am apelat la o schimbare târzie. Nu știu în ce mod a luat el schimbarea. Copiii ăștia au niște repere false. Nu înțeleg că echipa și interesele echipei sunt mai presus de interesele personale. 

El a luat-o că o lipsă de respect. Era foarte sensibil, foarte afectat. A mers la conducere și a spus că preferă să se lase de fotbal dacă nu i se da drumul să plece. Nu am înțeles niciodată. Eu nu am mai întâlnit un astfel de comportament. 

În momentul în care un jucător îți dispare, nu îți da nicio explicație... Înainte să aibă o discuție cu orice conducător de la Dinamo, trebuia să aibă discuție bărbătească cu mine. Am considerat gestul lui unul lipsit de curaj. A plecat și nu a spus nimic. 

Era periculos că un tânăr de 17 ani să pună condiții unui club de anvergura lui Dinamo”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Am vrut să fiu acționar la Dinamo. N-au fost de acord cu ce am propus, m-am retras elegant”

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.