Campionate

Roy Keane nu „a înghițit” explicația lui Ten Hag în privința lui Cristiano Ronaldo, la City - United 6-3: „Situație devine tot mai urâtă!”

+7 Foto
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost rezervă neutilizată în derby-ul dintre Manchester City și Manchester United, scor 6-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 octombrie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost rezervă neutilizată în derby-ul dintre Manchester City și Manchester United, scor 6-3. Explicația antrenorului Erik Ten Hag l-a înfuriat pe legendarul Roy Keane.

Manchester United a fost demolată astăzi de Haaland și Foden, ambii cu câte un hattrick. Cristiano Ronaldo a privit umilința de pe banca de rezerve. Într-o conferință de presă susținută la final, managerul Erik Ten Hag a explicat de ce nu l-a introdus.

Cristiano Ronaldo, „ținut pe bancă din respect”

„Nu l-am introdus când eram conduși cu 4-0 în semn de respect pentru Cristiano, pentru cariera lui uriașă. Apoi, am considerat că Martial ne poate ajuta, avea nevoie și de minute”, a explicat Ten Hag. 

Roy Keane, fostul căpitan al lui United, nu a acceptat explicația antrenorului olandez: „În vară, Ten Hag a vrut ca Ronaldo să rămână. A zis că vrea opțiuni. Nu îl păstrezi pe Cristiano ca să îl ții pe bancă! E unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Părerea mea este că Ten Hag nu îl va folosi nici în continuare. Va deveni din ce în ce mai urât odată cu avansarea în campionat”.

+7 Foto
Cristiano Ronaldo, în umilința trăită de United cu City / foto: Guliver/Getty Images, Imago Images

În mandatul lui Erik Ten Hag, Cristiano Ronaldo a fost titular o singură dată în Premier League. A marcat un singur gol, în Europa League.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.