Liga 1

Piteștenii au ieșit la atac, după eșecul cu FCSB: „Arbitraj șmecheresc, avea dreptate Rădoi!” + Verdictul specialistului la faza incriminată

+25 Foto
FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andreias Calcan (28 de ani), mijlocașul argeșenilor, a contestat arbitrajul brigăzii conduse de George Găman.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 octombrie 2022

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andreias Calcan (28 de ani), „decarul” argeșenilor, a contestat arbitrajul brigăzii conduse de George Găman. 

Andreias Calcan a fost înger și demon pentru FC Argeș. A deschis scorul cu un șut bine plasat, apoi l-a faultat pe Valentin Crețu în interiorul careului și i-a permis lui Andrea Compagno să egaleze din penalty. Calcan a criticat dur arbitrajul. 

FC Argeș contestă arbitrajul din eșecul cu FCSB

„Îmi pare rău că nu am reușit să plecăm cu puncte de aici. Meritam mai mult, am făcut un meci destul de bun. În prima repriză puteam să mai marcăm. Din nefericire, pierdem meciul pe final. 

Avea dreptate domnul Rădoi când spunea (n.r. după eșecul 0-2 cu CFR Cluj). A fost un arbitraj șmecheresc astăzi. Și la faza penalty-ului, dar și multe alte faze, auturi, cornere, faulturi. Totul a fost pentru ei și împotriva noastră. În fine, nu vreau să discut despre arbitraj foarte mult. 

Cred că am avut și noi un penalty în prima repriză, la Garita. Nici nu s-a dus să se uite...

La penalty-ul lor, Crețu a pasat, a vrut să plece și a intrat în mine. Am pus mâna pe el, am stat pe loc. Doar m-am uitat la el, nu după minge. Nu știu ce a văzut arbitrul. Eu nu cred că a fost penalty, a fost ceva foarte ușor”, a răbufnit Andreas Calcan la Orange Sport. 

FOTO: Intervenția asupra lui Crețu / Captură @Orange Sport

Verdictul specialistului la penalty-ul primit de FCSB

La faza incriminată de Calcan, din care FCSB a făcut 2-1, „centralul” George Găman indicase inițial fault în afara careului. A revenit și a arătat penalty doar după intervenția lui Colțescu din camera VAR.

Constantin Zotta, expertul Orange Sport în arbitraj, a dat verdictul la faza respectivă: „Decizia este una corectă, penalty perfect acordat. Calcan nu poate să vorbească despre faza asta”. 

VIDEO CU GOLUL Andrea Compagno, acțiune de vârf veritabil în meciul cu FC Argeș 

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.