Campionate

Real Madrid, primul pas greșit al sezonului » Karim Benzema a ratat penalty-ul de 3 puncte

+9 Foto
Real Madrid a făcut primul pas greșit al sezonului, 1-1 pe teren propriu împotriva celor de la Osasuna.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 October 2022

Real Madrid a făcut primul pas greșit al sezonului, 1-1 pe teren propriu împotriva celor de la Osasuna.

Real Madrid avea un parcurs impecabil în noua stagiune, victorii pe linie în campionat și Liga Campionilor. Primul pas greșit a venit într-un moment improbabil, când golgeterul Karim Benzema a revenit în echipă după o pauză de o lună.

Real Madrid, încurcată de Osasuna

Campionii en-titre au controlat prima parte, dar ocaziile clare s-au lăsat așteptate. Scorul a fost deschis în minutul 43, când centrarea înșelătoare trimisă de Vinicius Junior de la 30 de metri, lateral stânga, l-a păcălit pe Herrera.

Fără principalul marcator, Chimy Avila fiind suspendat, Osasuna a egalat imediat după reluare. Kike Garcia a înscris cu o lovitură spectaculoasă de cap, de la peste 13 metri.

Starul Karim Benzema a avut în picior golul de 3 puncte. A obținut un penalty în minutul 78, împins evident la 7 metri de poartă. Francezul a executat în forță, dar a lovit doar bara transversală.

Rămași cu un om în minus, oaspeții de la Osasuna au rezistat eroic și au obținut a doua remiză consecutivă pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid, depășită de Barcelona

Real Madrid ajunge la 19 puncte în primele 7 runde, la egalitate cu rivala Barcelona în fruntea campionatului. Trupa lui Ancelotti are un golaveraj mai slab.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.