Liga 1

Rapid se face de râs pe terenul ultimei clasate, după o gafă mare de arbitraj » Lider desprins în Liga 1

+18 Foto
Chindia, ultima clasată din SuperLiga, a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în epilogul etapei #12 din SuperLigă. Giuleștenii au fost dezavantajați de arbitraj.

Articol de Cristi Preda (foto)  —  luni, 03 octombrie 2022

Chindia, ultima clasată din SuperLiga, a învins-o pe Rapid, scor 2-1, în epilogul etapei #12 din SuperLiga. Giuleștenii au jucat foarte slab, dar au și fost dezavantajați de arbitraj.

Chindia a deschis scorul în minutul 15, când Daniel Popa l-a depășit extrem de ușor pe Iacob și l-a executat pe Moldovan. Apoi, giuleștenii au avut un gol anulat incorect (detalii, AICI)

>

Până la pauză, târgoviștenii au avut și ei un gol anulat pe motiv de ofsaid, de această dată brigada condusă de Lucian Rusandu a luat decizia corectă. 

Rapid a pierdut pe terenul Chindiei, ultima clasată

Chindia avea să dea lovitura în startul reprizei secunde. Moldovan a respins până la Neguț un șut venit din lovitură liberă via Daniel Popa, iar „decarul” lui Petrea a majorat avantajul din apropiere ('56). 

Câteva zeci de secunde mai târziu, tot dintr-o „fixă”, avea să marcheze și Rapidul. „Rachetă” Sefer, deviere pe spate Iliuță Popa, Căbuz bătut ('59). 

Farul se desprinde în fruntea SuperLigii

Așadar, Rapid pierde, iar Farul devine lider solitar, la 3 puncte în fața alb-vișiniilor. La primul meci cu Toni Petrea pe bancă în Liga 1, gazdele au obținut primul succes din acest campionat.

FINAL. Chindia - Rapid 2-1

Chindia - Rapid, echipele de start:

Chindia: Căbuz - Căpușă, Boldor, Boldor, Dumitrașcu - Akhmatov, Vorobjovas - A. Șerban, Popadiuc, Neguț - D. Popa
Rezerve: D. Moldovan - Fernandez, Ad. Ioniță, Chamed, Passaglia, C. Dinu, Atanase, Grubac
Antrenor: Toni Petrea

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais - Crepulja, Albu, Al. Ioniță II - Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia - Dussaut, Ignat, Fl. Ștefan, A. Ciobanu, Emmers, Pănoiu, Luckassen, Papeau
Antrenor: Adrian Mutu

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) / A1: Stelian Slabu (Brașov) / A2: Romică Bîrdeș (Pitești) / Arbitru VAR: Andrei Antonie (București) / Arbitru AVAR: Mihaela Țepușă (Buzău) / R1: Iulian Călin (Pitești) / Observator: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea)

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.