Liga 1

Gigi Becali, dezamăgit de doi jucători: „În loc să crească, au scăzut” + Ce spune despre debutul lui Billel Omrani

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 octombrie 2022

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a vorbit despre mai mulți jucători după FCSB - FC Argeș 3-2.

Latifundiarul s-a arătat dezamăgit de Florinel Coman și Octavian Popescu, dar a fost impresionat de Cordea, Compagno și Edjouma. 

Cei 3 lăudați au fost implicați la toate golurile roș-albaștrilor. Compagno a dat „dublă”, Cordea a marcat în minutul 86 golul victoriei, iar Edjouma a oferit un assist la prima reușită a atacantului italian.

Becali: „Tavi Popescu și Coman au scăzut”

„Coman, Tavi Popescu, în loc să crească, au scăzut. În schimb, Cordea a crescut foarte mult. L-am luat pe Compagno, Edjouma a crescut de când a venit la noi, jucător extraordinar”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre debutul lui Omrani, atacantul venit la echipă în septembrie. Algerianul a fost titular, dar a ieșit la pauză. El a ratat o mare ocazie la debut, dar a trimis în bară dintr-o poziție ideală.

Omrani, cum să ratezi de acolo? Nu este încă 100%. Nu e ăsta Omrani, cel care a jucat astăzi”, a mai spus Becali, conform sursei menționate.

Becali îi ia apărarea lui Tamm

Becali a ținut să clarifice că este mulțumit de fundașii centrali. În meciul cu FC Argeș, Tamm a fost cel mai slab de pe teren, dar a fost apărat de patronul echipei. 

„Tamm și Dawa îmi plac. Haruț e și el pe acolo. Nu poți să închizi toate unghiurile (n.r.- Tamm, la golul 2 al lui FC Argeș, marcat de Garita), s-a dus în colțul de sus, bară gol”, a declarat Gigi Becali potrivit sursei citate.

Nota 3a luat Tamm în GSP pentru prestația cu FC Argeș

VIDEO. Andrea Compagno egalează în FCSB - FC Argeș, 1-1

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.