Liga 1

Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Devis Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea" + Rotaru: „Nu comentez o mizerie. Dați un mail la club"

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 03 octombrie 2022

GSP a cerut în această dimineață reacții oficiale de la Universitatea Craiova, clubul la care juca Răzvan Popa în perioada în care, conform declarațiilor mamei sale la GSP LIVE, a fost agresat sexual de Devis Mangia.  

Primul contactat de Gazeta Sporturilor a fost patronul Mihai Rotaru, acuzat de mama lui Răzvan Popa că l-a protejat pe antrenor. Rotaru a fost abordat printr-un mesaj scris cu rugămintea de a comenta afirmațiile care îl vizau direct, făcute în emisiunea moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan. 

Mihai Rotaru, după dezvăluirile de la GSP LIVE: „Dați un mail la departamentul de presă al Universității Craiova și o să vă răspundă”

„Ce să comentez? Mizeria lui Ștucan?", a fost reacția patronului. 

Ulterior, după insistențele reporterului GSP, Rotaru a adăugat: „Dacă o să avem un punct de vedere o să-l punem pe site-ul oficial al clubului. Nu pot să vă spun dacă va exista acest punct de vedere. O să vă anunțe colegii mei. Dați un mail la departamentul de presă al Universității Craiova și o să vă răspundă”.  

Sorin Cârțu: „Nu mă intersează pe mine ce face Mangia. Mangia și-a dat demisia”

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, prezent și el în club la momentul agresiunii sexuale invocate de Răzvan Popa, a comentat pentru Gazetă: „Nu vreau să vorbesc, nu fac comentarii. Nu intru în polemici din astea. Într-adevăr, m-a sunat Gigi Becali să se intereseze de Devis Mangia, dar i-am spus că nu știu exact pentru ce și-a dat demisia de la noi. Am aflat ulterior ce s-a întâmplat”.  

Cârțu (66 de ani) a mai adăugat: „Nu mă intersează pe mine ce face Mangia. Mangia și-a dat demisia. După ce a avut discuții cu domnul Rotaru s-a ajuns la concluzia că trebuie să plece”.

VIDEO Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, face acuzații șocante: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.