Campionate

Probleme tot mai mari pentru Devis Mangia » Federația din Malta i-a făcut plângere la poliție

Devis Mangia // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 octombrie 2022

După ce l-a suspendat din funcția de selecționer, Federația de Fotbal din Malta a decis să facă plângere împotriva lui Devis Mangia.

CONTEXT:

  • Devis Mangia, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova, a fost suspendat la începutul săptămânii  trecutede Federația Malteză din funcția de selecționer.
  • Motivul neoficial apărut în presa locală a fost că un fotbalist l-ar fi acuzat de „comportament sexual inadecvat”.
  • Episodul ar fi avut loc în decursul zilei de duminică, înaintea meciului amical pe care Malta urma să îl joace în compania Israelului, a scris cotidianul maltez Times of Malta
  • Federația Malteză a emis un comunicat în care confirmă suspendarea italianului, fără să specifice însă și motivul oficial din spatele luării acestei decizii.
  • Ulterior, un al doilea fotbalist maltez l-a acuzat pe Mangia de hărțuire. „Se presupune că există înregistrări care dovedesc cele întâmplate”, a transmis jurnalistul Christian Micallef
  • Azi, mama lui Răzvan Popa a povestit cum antrenorul i-a hărțuit sexual fiul, când cei doi au lucrat la Universitatea Craiova

După ce doi internaționali maltezi l-au acuzat pe antrenorul italian de hărțuire sexuală, Federația de Fotbal din Malta a depus o plângere la poliție. În plus, se află în contact cu FIFA și UEFA pentru gestionarea cazului, anunță presa malteză.

Federația de Fotbal din Malta, plângere la poliție împotriva lui Devis Mangia 

„Federația Malteză a făcut în această dimineață o plângere către poliție.

Imediat după aflarea cazului, Federația a emis o anchetă, gravitatea acuzațiilor ne determină să cerem îndrumări de la FIFA și UEFA și adoptăm aceleași măsuri ca în alte cazuri similare”, se arată în comunicat. 

VIDEO Mama lui Răzvan Popa îl acuză pe Mihai Rotaru: „Ne-a spus că nu poate face nimic pentru că nu poate destabiliza clubul”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.