Liga 1

Gol anulat total aiurea în Chindia - Rapid! Ce-a văzut VAR-ul?!

Rapid a marcat în minutul 19 al partidei cu Chindia, când gazdele conduceau cu 1-0, dar reușita a fost anulată după intervenția VAR. Reluările TV contrazic decizia brigăzii conduse de Lucian Rusandu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 octombrie 2022

Rapid a marcat în minutul 19 al partidei cu Chindia, când gazdele conduceau cu 1-0, dar reușita a fost anulată după intervenția VAR. Reluările TV contrazic decizia brigăzii conduse de Lucian Rusandu. Chindia - Rapid s-a încheiat 2-1.

Cornerul Rapidului executat de Valentin Costache a ajuns pe 6 metri, la Alexandru Albu. Mijlocașul lui Mutu a reluat spre poartă, balonul a fost ușor deviat de Marko Dugandzic și a intrat în plasă. 

Gol anulat eronat în Chindia - Rapid

>

Rusandu a fost chemat la margine să revadă faza și a anulat golul. Motivul? „Centralul” din Sfântu Gheorghe a considerat că Sefer, aflat în poziție de ofsaid, a influențat decisiv faza, fie că s-a aflat pe traiectoria balonului, fie că l-a încurcat pe Vorobjovas să intervină. Reluările au infirmat însă ambele ipoteze. 

Execuția lui Albu n-avea cum să fie interceptată de Vorobjovas, situat mult prea departe de minge, care nici măcar n-a fost împiedicat de Sefer să acționeze în vreun fel. De asemenea, „șeptarul” alb-vișiniilor nu s-a interpus pe direcția șutului.

E incredibil de ce a anulat golul. E imposibil ca în SuperLiga să revezi faza asta și să anulezi golul. Nu e ofsaid!”, a declarat Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.