Liga 1

Ultimatum pentru antrenorul din Liga 1: „Dacă luăm bătaie și etapa viitoare, va trebui să-l schimb”

Mihai Teja // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 October 2022

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, i-a trasat un ultimatum antrenorului Mihai Teja (44 de ani): măcar un punct etapa viitoare, cu Rapid, sau va fi demis.

Angajat în vară, Mihai Teja a obținut doar 3 victorii alături de FC Botoșani, dintr-un total de 11 meciuri. În rest, moldovenii au înregistrat 4 egaluri și 4 eșecuri.

După cea mai recentă partidă, egalul de luni seara cu U Cluj, 1-1, Valeriu Iftime i-a trasat un ultimatum antrenorului echipei.

Ultimatum pentru Mihai Teja: meciul Rapid - FC Botoșani, decisiv

„Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica şi-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, este astăzi o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a precizat Iftime la Orange Sport.

Obișnuită cu play-off-ul sezoanele trecute, FC Botoșani ocupă momentan locul 12 în Liga 1, cu 13 puncte acumulate în 11 meciuri. Echipa de pe locul 6, primul de play-off (CSU Craiova), are 5 puncte în plus.

Meciul de totul sau nimic pentru Teja va avea loc pe 8 octombrie, în deplasare, cu Rapid.

După egalul cu U Cluj, Teja a afirmat că „e normal ca lumea să își exprime necazul când nu sunt rezultate. Vom vorbi cu conducerea săptămâna asta”.

VIDEO » Valeriu Iftime se plânge de practicile din fotbalul românesc

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.