Liga 1

Duckadam pune tunurile pe un jucător de la FCSB: „Dacă voia să joace cu adevărat, cred că ajungea la un acord cu Gigi Becali să plece”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 octombrie 2022

Helmut Duckadam a vorbit despre situația în care se află Andrei Vlad (23 de ani), care nu a mai apărat de 7 luni poarta celor de la FCSB.

Fostul mare portar l-a criticat pe Andrei Vlad pentru că acceptă să fie doar rezerva lui Ștefan Târnovanu, fiind sigur că această decizie îi afectează cariera.

Helmut Duckadam se ia de Andrei Vlad

„Andrei Vlad stă foarte bine, are un salariu foarte bun. Dacă voia să joace cu adevărat, cred că ajungea la un acord cu Gigi Becali să plece undeva și să joace. 

Dar probabil că îi convine situația asta. După părerea mea, în mare parte, și-a ratat cariera. Depinde ce alegi”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

Andrei Vlad, fără meci de 7 luni

Gazeta Sporturilor a analizat recent situația lui Andrei Vlad, care nu a mai jucat de 7 luni. Acesta nu a mai apărat in 3 martie, când a gafat grav în deplasarea de la FC Argeș. FCSB a pierdut atunci, scor 0-1, din cauza unei erori monumentale comise de Andrei.

Evoluțiile sigure semnate de Târnovanu l-au păstrat în primul „11” și l-au adus inclusiv la națională, Edi Iordănescu l-a convocat pentru meciurile din Liga Națiunilor din iunie și septembrie, dar n-a debutat încă pentru prima reprezentativă.  De altfel, Târnovanu l-a înlocuit pe Vlad și la națională, unde fostul goalkeeper de la CS Universitatea Craiova nu a mai ajuns.

86 de meciuriare Andrei Vlad în Liga 1. A debutat pe prima scenă pe 7 mai 2017, în Universitatea Craiova - Viitorul 0-1. Oltenii au folosit atunci rezervele, atitudine considerată de FCSB un serviciu oferit lui Hagi în lupta la titlu, câștigată în acel sezon de dobrogeni

550.000 €valorează acum Vlad, conform Transfermarkt. Cota lui s-a prăbușit în mai puțin de un an, era evaluat la 1 milion în decembrie 2021

VIDEO Totul despre Silkeborg - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.