Campionate

Iubita ascunsă îl pune la colț pe Zlatan Ibrahimovic: „Căsătorie? Îmi ia din independență!” + Cum s-au cunoscut: „Se pare că i-a plăcut”

+10 Foto
Helena Seger și Zlatan au împreună doi copii, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 octombrie 2022

Iubita în vârstă de 52 de ani a lui Zlatan Ibrahimovic alege să stea departe de ochii presei, în ciuda faptului că atacantul lui AC Milan este unul dintre jucătorii care preferă să se dea în spectacol tot timpul. 

Helena Seger și Zlatan au împreună doi copii, iar femeia a dat câteva detalii despre cum cei doi s-au cunoscut, dezgropate de presa italiană

„Și-a parcat Ferrariul special ca să îmi blocheze Mercedesul”

Zlatan îşi parcase Ferrari-ul special ca să-mi blocheze Mercedesul. I-am spus într-un mod destul de ursuz să-l mute urgent. Se vede că i-a plăcut.. Nu este ușor să trăiești cu el, dar recunosc... nici cu mine nu e. Cred că Zlatan mă place pentru că îl înfrunt, am și o istorie importantă și mi-am construit cariera cu mult sacrificiu.

Și Helena Seger explică de ce nu s-au căsătorit până acum, deși au atât de mult timp împreună: „Căsătoria mi-ar putea deranja simțul independență. Nu vreau să fiu etichetată pur și simplu drept soția unui jucător. Cred că oamenii nu știu cât de mult am studiat, am muncit și am luptat ca să ajung unde sunt acum”. 

+10 Foto
Helena Seger și Zlatan au împreună doi copii, foto: Imago

Cum s-a deghizat Zlatan Ibrahimovic în chirurg

Helena a dezvăluit un episod amuzant de la naşterea primului copil al cuplului. La fel ca în teren cu fundaşii adverşi, Zlatan a găsit o strategie specială ca să păcălească ziariştii care aşteptau în faţa maternităţii. „S-a îmbrăcat în chirurg şi nimeni nu l-a putut recunoaşte. Aşa a scăpat de declaraţii", a mărturisit Helena. Ibrahimovici este tatăl a 2 copii, ambii cu actuala iubită. Amândoi sunt băieţi, seamănă cu Helena şi sunt pasionaţi de fotbal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.