Conference League

Reacția lui MM Stoica, după ce a văzut gazonul de la Silkeborg: „Mda, asta e carpetă de la Jysk!”

+9 Foto
FCSB s-a antrenat în această seară pe terenul artificial al lui Silkeborg.

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto)  —  Wednesday, 05 October 2022

FCSB s-a antrenat pe terenul artificial al lui Silkeborg. Nicolae Dică a fost implicat în „miuța” de pe Jysk Arena, iar managerul Mihai Stoica a oferit replica serii.

  • Silkeborg - FCSB (Conference League, grupa B, etapa #3) se dispută joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena

Jucătorii și Nicolae Dică au oferit răspunsuri diplomatice, apoi curajoase, vizavi de suprafața de joc. Managerul Mihai Stoica a fost sincer în momentul în care a pășit, alături de fotbaliști, pe iarba verde și artificială, transmițând către Marius Ianului și Viorel Hrebenciuc, un invitat special al formației: „Mda, asta e carpetă de la Jysk!”.

Silkeborg - FCSB se joacă pe gazon artificial

>

Tot „carpetă” numise suprafața de joc și Mario Nicolae, ex-dinamovistul ce lucrează în fotbalul danez de un an, la fel și jucătorii acestuia de la Vejle, foștii „câini” Busuladzic și Albentosa, iar MM a făcut un joc de cuvinte introducând și numele retailer-ului danez în ecuație, cu magazine și în România, cel ce branduiește stadionul pe care se va juca partida de mâine seară.

La ce ghinioane am avut, se poate întâmpla să ne alegem cu accidentări pe orice suprafață, iarbă sau sintetic. Dacă rezultatul va fi pozitiv, ca în Norvegia, atunci o să-mi convină
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Cu Viking, acolo, am jucat tot pe sintetic, cred că ne vom descurca bine și aici
Alexandru Pantea, fundaș FCSB

Edi Apostol, corespondentul GSP în Danemarca, aduce ultimele detalii înainte de Silkeborg - FCSB:

>

Avancronica partidei Silkeborg - FCSB:

>

Citește mai multe știri despre Silkeborg - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.