Liga 1

Ce spune Mario Mutu despre procesul dintre părinții săi: „Eu nu am făcut rău nimănui” » Ce sumă trebuie să plătească antrenorul Rapidului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 October 2022

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, a vorbit despre procesul dintre cei doi.

Antrenorul Rapidului a fost dat în judecată de fosta lui soție pentru neplata pensiei alimentare în valoare de 5.000 de euro pe lună. Lui Mutu i s-a pus poprire pe conturi și trebuie să plătească 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Mario Mutu vorbește despre procesul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu

„Sunt mândru că sunt părinții mei și îi respect, dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva. Am tot respectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei. Maxim, pe viață.

Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant. Nu mă duc într-un club și zic că sunt băiatul lui Mutu. 

Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Niciunul dintre ei nu este ipocrit. 

Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. 

Ce se întâmplă în ziare nu mă interesează și nici nu vreau să știu Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. 

Eu nu am făcut rău nimănui, din punctul vedere al procesului lor. Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui”, a spus Mario Mutu pentru Fanatik.

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.