Conference League

Petrescu o vede Real Madrid pe Slavia Praga: „În ultimii 5 ani, nimeni din Europa n-a jucat ca ei!”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefațat confruntarea cu Slavia Praga, echipă pe care a lăudat-o pe durata întregii conferințe de presă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 octombrie 2022

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefațat confruntarea cu Slavia Praga, echipă pe care a lăudat-o pe durata întregii conferințe de presă.

  • Slavia Praga - CFR Cluj, meci din runda #3 a grupei G din Conference League, se dispută joi, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena

Dan Petrescu, înainte de Slavia Praga - CFR Cluj: „Ei joacă un fotbal total”

>

„Slavia are cea mai bună echipă din grupă, în ultimii 3 ani a ajuns în grupele Ligii, în sferturile Europa League și în sferturile Conference League. În meciurile de acasă, au marcat 40 de goluri și au primit 3, 9 meciuri, 9 victorii! Într-un amical cu Rapid, locul doi din România, a bătut cu 7-1. 

Suntem conștienți de valoarea adversarului, antrenorul lor e de aproape 5 ani la echipă, îmi aduce aminte aminte de Zeman, fostul meu antrenor din Italia, ceh, avea același stil de joc. 

Slavia joacă un fotbal total, e singura echipă pe care am văzut-o în Europa în ultimii 5 ani care să aducă 7-8 jucători în careul advers, n-am mai văzut asta, e o echipă care face presing, o echipă care atacă. Noi trebuie să facem un meci perfect și în atac și în apărare ca să scoatem un rezultat pozitiv. Trebuie să prindem o zi fantastică cu toții”, a declarat Petrescu la conferința de presă.

58,78 milioane euroeste cota de piață a celor de la Slavia Praga, conform Transfermarkt. Cota CFR-ului este de 29,18 milioane

Clasamentul în grupa celor de la CFR Cluj din Conference League

Toate detaliile înaintea partidei Slavia Praga - CFR Cluj:

>

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.