Conference League

Fostul jucător al Stelei râde de FCSB: „Care sunt titularii? Să vorbim cu Gigi, pe Dică îl întrebăm degeaba”

+22 Foto
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 October 2022

Vivi Răchită, fostul fundaș al Stelei, a vorbit despre strategia celor de la FCSB de a lăsa mai mulți titulari acasă pentru meciul cu Silkeborg din Conference League.

  • Silkeborg - FCSB se joacă de la 19:45, în etapa a 3-a din Conference League. Meciul din Danemarca va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProArena

Fostul jucător al roș-albaștrilor în 3 mandate (1989-1990, 1996-1998, 2002-2004) consideră că decizia de a juca cu rezervele în Danemarca îi apariține exclusiv lui Gigi Becali, patronul lui FCSB.

Vivi Răchită râde de FCSB

„Care sunt titularii la FCSB? Trebuie să-l întrebăm pe Gigi Becali. Dacă vorbim cu Dică, vorbim degeaba. Eu cred că este o greșeală de strategie. Noi, cei din fotbal, spunem că cel mai bun antrenament este jocul.

Nu înțeleg de ce i-au lăsat pe acești jucători acasă, pentru că nu sunt foarte obosiți, n-au făcut nu știu ce efort. Un joc în Danemarca, la Silkeborg, i-ar fi ajutat mai mult decât să rămână acasă, probabil cu un preparator fizic. Sunt convins că nu se vor antrena 100%”, a declarat Vivi Răchită, potrivit digisport.ro.

Vivi Răchită: „FCSB poate rata play-off-ul”

Vivi Răchită a vorbit și despre șansele lui FCSB de a prinde play-off-ul. Roș-albaștrii sunt momentan pe locul 13, cu 11 puncte, dar cu două restanțe: cu CFR Cluj și Botoșani.

„Bineînțeles că poate rata play-off-ul, chiar dacă au două restanțe, au două restanțe grele, la Botoșani și cu CFR, plus că nici jocul nu-i avantajează pe cei de acolo, nu dă speranțe clubului și patronului, care a decis să se axeze pe campionat și să sacrifice Conference League”, a mai spus Răchită, conform sursei menționate.

VIDEO. Întrebarea despre Becali care l-a făcut pe Dică să ridice tonul: „Ce să mi se comande?!”

>

Silkeborg - FCSB, echipe probabile

Silkeborg: 1. Larsen - 5. Sonne, 20. Salquist, 4. Felix, 29. Engel - 21. Klynge, 14. Brink, 8. Thordarson - 10. Tengstedt, 11. Helenius, 7. Kusk 
Rezerve: 16. Hedvall, 3. Ostrom, 6. Mattsson, 17. Kaalund, 18. A. Dahl, 25. Klitten, 27. Jorgensen, 28. Calisir, 40. Busch 
Absenți: G. Dahl, Pedersen (accidentați) 
Antrenor: Kent Nielsen

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Boboc, 5. Dawa, 6. Haruț, 28. Pantea - 26. Oaidă, 20. M. Dulca, 80. Radaslavescu - 11. Miculescu, 98. B. Rusu, 10. Oct. Popescu 
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 9. I. Stoica, 13. Dumiter, 29. Bouhenna, 30. Musi, 77. S. Șerban 
Absenți: Radunovici, Panțâru, I. Cristea, Ov. Popescu, Fl. Achim (accidentați), Nikolov, Omrani, Șut (neincluși pe lista UEFA), Compagno, Fl. Coman, Cordea, Tamm, Edjouma, Olaru (menajați) 
Antrenor: Nicolae Dică

Delegația celor de la FCSB a ieșit la plimbare prin orașul danez Silkeborg

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.