Campionate

Barcelona e gata să-l readucă pe Leo Messi » Șeful catalanilor a dat undă verde pentru transfer

Lionel Messi // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2022

Lionel Messi (35 de ani) este în ultimul an de contract cu PSG, iar revenirea la Barcelona ar fi prima opțiune pentru atacantul argentinian.

Vedeta lui PSG încă nu a semnat prelungirea contractului, iar din 1 ianuarie poate semna cu orice echipă și să plece gratis în vara lui 2023.

Tot mai multe voci din apropierea lui Leo Messi spun că acesta și-ar dori să revină la Barcelona, iar clubul catalan pare gata să-i ofere un contract.

Barcelona îl vrea înapoi pe Lionel Messi

Messi a plecat în august 2021 de la Barcelona, liber de contract, după ce formația catalană nu i-a putut oferi un nou contract.

Acum, Eduard Romeu, vicepreședintele catalanilor spune că Barcelona poate face un efort financiar pentru a-l readuce pe Messi, decizia urmând a fi a antrenorului Xavi.

„Posibila revenire a lui Messi e o chestiune sportivă. Este un nume important al clubului și are porțile deschise”, a spus Romeu, potrivit Mundo Deportivo.

Întrebat dacă Barcelona poate să-i ofere lui Messi salariul dorit, Romeu a răspuns scurt: „Am demonstrat că putem face miracole”.

Messi a ajuns la juniorii Barcelonei și 2000 și a devenit cel mai important nume din istoria clubului, fiind golgeterul all-time al catalanilor. Are 778 de partide în tricoul blaugrana, reușind 672 de goluri.

35 de trofeeare Messi la Barcelona

Messi, record în Champions League

Starul lui PSG a marcat pe terenul Benficăi, 1-1, în grupele Champions League. Leo a punctat spectaculos, de la 20 de metri, iar prin acest gol a stabilit un nou record.

Benfica a fost echipa cu numărul 40 împotriva căreia argentinianul marchează în Champions League, cifră pe care niciun alt jucător nu a mai atins-o.

16 goluriîn 44 de meciuri oficiale a marcat Messi pentru PSG

VIDEO. Leo Messi, sezon excelent în Ligue 1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.