Tenis

Frumoasa Eugenie Bouchard a luat la pas străzile din Cluj și a exclamat: „Sunt complet obsedată de România!”

+71 Foto
Eugenie Bouchard, în Cluj-Napoca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2022

Canadianca Eugenie Bouchard (28 de ani, locul 463 WTA), venită în premieră în România pentru turneul Transylvania Open (10-16 octombrie), s-a îndrăgostit de țara noastră.

Bouchard a ajuns seara trecută la Cluj, a fost întâmpinată de organizatorii turneului, iar astăzi a explorat orașul din Ardeal.

Frumoasa canadiancă a avut nevoie doar de câteva ore pentru a rămâne impresionată de Cluj-Napoca. „Sunt atât de entuziasmată să mă aflu în România pentru prima dată”, a scris Eugenie la InstaStory.

Frumoasa Eugenie Bouchard a luat la pas străzile din Cluj-Napoca

Ulterior, a publicat câteva poze cu obiective turistice din oraș, dar și cu mâncarea de care s-a bucurat la un restaurant.

Într-un alt story, Bouchard, finalistă la Wimbledon 2014, s-a filmat în zona Sala Polivalentă - Cluj Arena și a înregistrat, cu zâmbetul pe buze, un mesaj vocal: „Abia am ajuns în România și sunt complet obsedată!”

Eugenie Bouchard este una dintre cele mai cunoscute jucătoare care participă la Transylvania Open 2022, turneu de nivel WTA250 aflat la a doua ediție. Jucătoarea de pe tablou cu cel mai bun loc în clasamentul WTA este Barbora Krejcikova, locul 23 WTA.

VIDEO. Ce vrea Eugenie Bouchard să viziteze în România

>

Mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.