Special

Ilie Dumitrescu a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport” » Dialog de gală cu cel mai elegant personaj din fotbalul românesc

Ilie Dumitrescu e următorul invitat la podcastul „Profu' de Sport” / foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2022

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare fotbalist al „Generației de Aur”, a fost invitatul lui Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, la podcastul „Profu' de Sport”, noul proiect lansat de Gazetă. Episodul spectaculos cu „Mister” a fost difuzat vinerea trecută. 

Sportcastul, produs într-un nou studio video ce simulează un vestiar, este realizat de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al Gazetei.

Ilie Dumitrescu, un nume emblematic al sportului românesc, a venit în vestiarul cu povești al Gazetei Sportururilor pentru a vorbi despre reperele unei cariere de invidiat. „Mister” și-a început activitatea într-o zi de iunie a anului 1987, el reușind să scrie istorie în fotbalul românesc, în special în Ghencea, unde și-a trecut în palmares 4 titluri, două Cupe și o Supercupă.

Fostul mare fotbalist a vorbit despre începuturile sale în fotbal, despre marile realizări și regrete de la echipa națională, povestind ce s-a întâmplat la finalul meciului cu Suedia din 1994, când „tricolorii” au trecut pe lângă o performanță fără precedent. Bonus: Ilie Dumitrescu a explicat legăturile sale cu arta, dedesubturile pasiunii arzătoare pentru modă și vestimentație, oferindu-le un răspuns celor care-i contestă stilul etalat în aparițiile publice.

CV Ilie Dumitrescu

  • 62 meciuri / 20 goluri pentru naţională;
  • 204 meciuri / 75 goluri în prima divizie din România;
  • 33 meciuri / 13 goluri pentru Steaua în cupele europene;
  • 28 meciuri / 4 goluri în Premier League.
  • 4 titluri de campion al României (1986-87, 1988-89, 1992-93, 1993-94);
  • De două ori Cupa României (1989, 1992);
  • Supercupa României 1998;
  • Golgeterul României 1993;
  • Prezențe la 3 turnee finale de CM (1990, 1994, 1998).
  • Finalist de CCE 1989

Despre „Profu' de sport” - noul podcast GSP

Mai multe detalii despre noul format video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. Apoi, decorul e diferit pentru că am renunțat la clasicul desk de televiziune și am construit un studio ce replică atmosfera unui vestiar. Vestiarul cu povești al Gazetei, cum i-am zis noi.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

>

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte știri din podcastul „Profu' de Sport”:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.