Conference League

Concluzia amară a multiplului campion cu Steaua: „Danezii ar fi fost net superiori indiferent de jucătorii aleși de Dică”

+21 Foto
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 octombrie 2022

Iosif Rotariu (60 de ani), campion al României de 4 ori alături de Steaua, a comentat înfrângerea umilitoare suferită de FCSB în Danemarca, 0-5 cu Silkeborg.

Iosif Rotariu, în două rânduri fotbalist la Steaua (1986-1990 și 1998-1999), a analizat la GSP Live eșecul suferit de vicecampioana României la Silkeborg.

Rotariu consideră că danezii s-ar fi impus și ar fi dominat jocul chiar și în eventualitatea în care FCSB ar fi utilizat formula standard. Roș-albaștrii au venit în Danemarca fără 12 jucători, majoritatea menajați, ceilalți indisponibili.

VIDEO Iosif Rotariu, după ce FCSB a fost zdrobită de Silkeborg: „Atât pot jucătorii, ăsta e nivelul”

>

„FCSB-ul nu și-a bătut joc de competiție. A folosit jucători legitimați, care ar putea juca oricând în primul 11. De asta sunt legitimați acolo! Înseamnă că FCSB nu a ales bine jucătorii. Atât pot, ăsta e nivelul.

Noi tot încercăm să găsim scuze, dar suntem foarte jos și nu vrem să acceptăm realitatea! Atât putem la ora asta.

Nu știu care e politica lor, ce și-au dorit de la acest meci, dar cei care au jucat fac parte din lotul FCSB-ului. Dacă n-ar fi fost considerați valoroși, n-ar fi fost aduși.

Cred că cei din Danemarca au fost net superiori la toate capitolele și ar fi fost așa indiferent de formula pe care ar fi folosit-o Nicolae Dică”, a precizat Rotariu la GSP Live.

Iosif Rotariu: „Probabil că pentru unii jucători de la FCSB a fost ultima șansă”

„Patronul va trage învățături, probabil că și dânsul își va da seama că unii jucători nu pot face față la nivel internațional, deși și-a pus mari speranțe că îi poate transfera în străinătate în viitorul apropiat.

Probabil că pentru unii jucători asta a fost ultima șansă. Doar asta va învăța din acest joc. Ce altceva, după 0-5, fără șut pe spațiul porții, să fii dominat la toate capitolele...

Deocamdată nu suntem pregătiți să jucăm în cupele europene, n-avem ritm de joc, forță de joc. Rezultatele se văd și la echipa națională. Suntem într-un moment slab al fotbalului românesc care va mai dura o perioadă”, a adăugat Rotariu.

Cum a arătat FCSB cu Silkeborg (4-2-3-1): Târnovanu - Boboc, Haruț, Dawa, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu (cpt.) - Rusu

Mai multe despre Silkeborg - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.