Conference League

A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

+21 Foto
Silkeborg -FCSB/ FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2022

FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 0-5, într-un meci din etapa #3 din grupele Conference League.

Nota maximă în caseta GSP pentru jucătorii de la FCSB a fost 3 (TREI). Cu toate acestea, majoritatea celor care au început meciul ca titulari au primit nota 2, unii dintre ei fiind scoși la pauză.

Bogdan Rusu, Dumiter și Dulca au fost înlocuiți la pauză de Ianis Stoica, Musi, respectiv Radaslavescu. Cei scoși au luat nota doi la final, cei introduși au primit 3.

FCSB, doar note de 2 și 3 pentru prestația cu Silkeborg

Nici antrenorul Nicolae Dică nu a scăpat, fiind notat cu 2, ca majoritatea elevilor săi. În schimb, omologul său de pe banca lui Silkeborg, Kent Nielsen, a luat nota 8. 

Jucătorii cu cele mai mari de pe teren au fost Klusk și Jorgensen, cei doi atacanți de bandă care au făcut praf apărarea roș-albastră. Cei doi au primit 8.

VIDEO. Nicolae Dică, după Silkeborg - FCSB: „E o înfrângere rușinoasă. Nu am trăit mai trăit o asemenea umilință”

>

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la un asemenea joc. Am început foarte prost, în minutul 7 era de 2-0.

Când dai asemenea șanse unor jucători de calitate, nu te iartă. După aceea am început să facem tot mai multe greșeli și nu am putut fi compacți și agresivi. Nu am ținut de minge și nu am pus probleme adversarului.

+21 Foto
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan

E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Când am pierdut cu Sporting și Lazio, erau echipe mult mai puternice. Azi așteptam mai mult de la jucătorii mei, aveam șansa să arate ceva în Europa.

E clar că aveam o șansă în plus cu jucătorii pe care i-am lăsat acasă. Aveam alte șanse. Știam că Silkenborg e o echipă bună, dar nu ne-am ridicat la nivelul ei. La antrenament ne-am pregătit să închidem zona centrală, dar nu am putut face asta”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de la finalul meciului.

Citește și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.