Conference League

Scuffet, aproape de perfecțiune » Notele după victoria uriașă a celor de la CFR Cluj cu Slavia Praga

Simone Scuffet/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 October 2022

CFR Cluj a câștigat cu Slavia Praga în grupele Conference League, 1-0, în deplasare, la capătul unui meci dominat de cehi.

Simone Scuffet, portarul campioanei Românei, a fost de departe cel mai bun om de pe teren. A apărat tot ce a fost pe poartă și a luat nota 9 în caseta GSP. 

Notele GSP după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1

Rangelo Janga, marcatorul singurului gol, a primit nota 7. La fel ca atacantul adus în această vară au fost notați și căpitanul Camora, dar și stoperul Yuri. Tot nota 7 a primit și Dan Petrescu, antrenorul campioanei.

De partea cealaltă, cehii au fost notați doar cu 5 și 6.

Dan Petrescu, după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1: „O jumătate de minune”

„Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc. Am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat.

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona o dată. La Slavia acasă nu câștigi, și ați văzut de ce. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic.

A fost un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face sau nu să intrăm și noi în calcule pentru calificare.

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc”, a declarat Dan Petrescu după Slavia - CFR 0-1.

Clasament incredibil de echilibrat în grupa CFR-ului!

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.