Conference League

Panduru, mesaj direct pentru FCSB: „Ai pierdut respectul oamenilor” + Marea dezamăgire: „Nici el nu știe ce joacă”

Silkeborg - FCSB/ foto Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2022

Basarab Panduru (52 de ani), fostul internațional, a vorbit despre umilința încasată de FCSB în Conference League, 0-5 cu Silkeborg.

Fostul mijlocaș al Stelei consideră că FCSB a pierdut respectul suporterilor și a vorbit de asemenea și despre anumiți jucători trimiși de Dică în teren din primul minut.

Basarab Panduru, după Silkeborg - FCSB: „Ai pierdut respectul oamenilor”

„Diferența e foarte mare. Cine să joace? Rusu și Dumiter, care au împreună 7-8 goluri în prima ligă? Miculescu? Faptul că a dat 1,7 milioane de euro pe el e una, ce joacă e alta. Nici el nu știe ce joacă. 

Octavian Popescu dă pasă la primul gol. E pe undeva pe la 16 metri și dă pasa aceea. El juca bandă, dar venea prin interior, un fel de inter. 

E o seară în care vii din urmă cu 7 milioane luate, dar cred că în seara asta ai pierdut respectul oamenilor. Nu vor fi mulți la retur. Poate 10.000? 15.000 mi se par mulți. Respectul oamenilor cred că l-ai pierdut. Exact ce s-a întâmplat pe teren. 

Oamenii au venit, au cântat. Când au văzut că nu e în regulă, s-au cam supărat toți și acolo, nu au mai cântat”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Silkeborg - FCSB 5-0 / Jucătorii FCSB-ului, luați la mișto de suporteri după umilința din Danemarca

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.