Europa League

Meciul dintre Malmo și Union Berlin, suspendat timp de 20 de minute din cauza fanilor

Malmo - Union Berlin, Foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2022

Confruntarea din Europa League dintre Malmo și Union Berlin, terminată cu scorul de 0-1, a trebuit să fie oprită după ce fanii nemților au lansat mai multe materiale pirotehnice spre teren.

Problemele au izbucnit în a doua repriză, iar arbitrul a fost forțat să suspende meciul în minutul 60. Oaspeții nu s-au oprit și au continuat să arunce cu artificii și torțe spre suporterii lui Malmo.

Meciul dintre Malmo și Union Berlin, suspendat timp de 20 de minute

Grupurile de suporteri au fost avertizate să înceteze, iar după o pauză de aproximativ 20 de minute, jucătorii și oficialii au revenit pe teren. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar UEFA a demarat o investigație asupra incidentelor.

Mă bucur pentru această victorie, pentru că este meritată din punct de vedere sportiv. Dar tot ceea ce s-a întâmplat aseară este inacceptabil. Nimeni nu are ce căuta pe stadion cu așa ceva. Asta chiar mă enervează, pentru că noi nu făceam asta. Și iată-ne aici făcând-o dintr-o dată. Sunt supărat din cauza asta. 
- Dirk Zingler, președinte Union Berlin

Union Berlin, victorie în 10 oameni

După ce au avut un om eliminat în minutul 45, nemții au reușit să se impună cu 1-0, grație golului marcat Sherlado Becker. În urma acestui rezultat, Malmo rămâne fără punct și este pe ultimul loc în Grupa D, în timp ce Union este pe locul trei, cu 3 puncte.

Meicul retur se anunță unul incendiar, iar organizatorii anunță măsuri sporite de securitate.

  • Articol de Octavian Drăgan

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.