Publicitate

5 produse pentru curățarea eficientă a mașinii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 October 2022

Mașina care îți stă la dispoziție la orice ora din zi și din noapte și care reușește de fiecare dată să te transporte în siguranță în locul dorit are nevoie de o întreținere și curățare adecvată, pentru a se menține de fiecare dată că în prima zi. Bineînțeles, din cauza folosirii sale frecvente, este posibil să te confrunți cu anumite defecte estetice sau imperfecțiuni de-a dreptul minuscule, pe care, din fericire, le poți înlătura folosind produsele potrivite. 

De asemenea, specialiștii auto te încurajează să nu neglijezi vizitele la atelierul de detailing atunci când observi că ceva nu funcționează tocmai în parametri optimi, dar nici să subestimezi calitatea produselor utilizate în cadrul unei spălătorii auto. Astfel, dacă timpul destinat curățării propriei mașini îți este  limitat, apelează cu încredere la ajutorul experților. Dacă vrei să te ocupi singur de acest proces, asigura-te că folosești produsele adecvate pentru obținerea rezultatelor dorite. 

Principalele produse pe care le poți lua în considerare sunt prezentate în cele ce urmează.

1. Șampon auto concentrat

Pentru îndepărtarea în detaliu a mizeriei și particulelor de praf trebuie să folosești un șampon auto, de exemplu Koch Chemie, care are capacitatea de a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete dintr-o singură aplicare. Agențiitensioactivi anionici și neionici îți asigura o curățare minuțioasă. Fiind un produs concentrat, se recomandă folosirea a 6-10 ml de șampon la aproximativ 10 l de apă.

2. Soluție de curățare a jantelor

Datorită faptului că este un produs puternic, soluția de curățare a jantelor reușește să dizolve particulele de fier, îndepărtând murdăria persistența. Tot ce trebuie să faci este să o pulverizezi pe suprafață jantelor și să o lași săacționeze pentru aproximativ 2-5 minute, pentru a elimina orice urmă de murdărie. Conform specialiștilor, evita săfolosești substanță pe vopsea sau în prezența razelor UV.

3. Soluție universala de curățare

Nu trebuie să îți lipsească din arsenalul produselor auto de curățenie nici soluția universală. Orientează-te către o varianta care nu conține fosfați sau solvenți, așa cum este soluția Koch Chemie Green Star, pentru a putea curatăcaroseria sau compartimentul motorului, fără să îți faci griji că ar putea să deterioreze materialul. Datorită inhibitorilor speciali din componentă produsului, soluția poate să fie folosită cu încredere pe orice tip de suprafață.

4. Burete pentru polish

Efectuarea unui polish auto adecvat nu poate să fie realizat fără unul dintre cele mai importante instrumente: buretele. Asigura-te că achiziționezi un burete cu proprietăți termocromice, pentru a putea înlătura zgârieturile ușoare, dar șiurmele provenite din procesul de lustruire.

5. Pasta abrazivă pentru polish

Alături de buretele special conceput pentru polish-ul auto poți folosi și o pastă abrazivă, care îmbunătățește aspectul vopselei deteriorate, înlăturând cu succes zgârieturile adânci de pe caroserie. Recomandat este să cumperi un produs care să fie compatibil cu orice tip de vopsea, pentru a obține rezultatul dorit.

Pasionații auto care își doresc să aibă o mașină de-a dreptul impecabilă, întreținută în mod corespunzător, trebuie să se asigure că au în colecția de soluții de curățare auto și produsele menționate anterior in articol.

Pro-detailing.ro este singurul magazin a cărui consultanță și suport se bazează pe o experiență de peste 10 ani în servicii de car detailing.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.