Liga 1

Gigi Becali l-a luat în vizor și pe antrenor: „E şi vina mea, şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente”

Gigi Becali se ia de Nicolae Dică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2022

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), reacționează după înfrângerea umilitoare suferită de formația acestuia, scor 0-5, în fața danezilor de la Silkeborg, în etapa cu numărul 3 a fazei grupelor UEFA Conference League. 

Latifundiarul din Pipera l-a luat în colimator și pe Nicolae Dică (42 de ani), tehnicianul formației roș-albastre, despre care a spus că poartă de asemenea o mare parte de vină pentru începutul mult sub așteptări de sezon prestat de bucureșteni. Patronul FCSB-ului a mai declarat și că transferurile făcute de vicecampioana României au fost făcute de comun acord. 

Gigi Becali: „Și lui Dică am ce să îi reproșez”

Finanțatorul FCSB a menționat că vina îi aparține și acestuia, spunând însă că Nicolae Dică este cel ce vede fotbaliștii la antrenamente:

„Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea, şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine”, a declarat Gigi Becali, pentru cei de la Fanatik. 

Gigi Becali: „Ne-am sfătuit și am fost de acord”

Gigi Becali a ținut să menționeze și că transferurile au fost făcute după ce acesta și tehnicianul roș-albaștrilor s-au sfătuit. De asemenea, omul de afaceri a mai punctat că cea mai mare problemă la echipa sa este faptul că FCSB nu se află în acest moment pe o poziție de play-off:

„Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. - pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată. 

FCSB, locul 13 în clasamentul SuperLigii

FCSB se află în acest moment pe poziția a 13-a în clasamentul SuperLigii, cu 11 puncte strânse în 10 meciuri. Elevii lui Nicolae Dică au de disputat însă și două meciuri restante, în compania celor de la FC Botoșani și CFR Cluj

VIDEO. Iosif Rotariu nu are milă de FCSB: „Ăsta e nivelul echipei”

>

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.