Liga 1

Fotbalistul din Liga 1 care l-a lăsat perplex pe Gică Popescu: „Nu l-am văzut niciodată să facă asta! Nu cumva ține de antrenor?”

Denis Alibec a înscris de cinci ori în opt partide în actuala stagiune / foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 octombrie 2022

Revitalizat de Hagi la Farul, Denis Alibec i-a câștigat încrederea și lui Gică Popescu, președintele „marinarilor”. „Baciul” a analizat evoluțiile atacantului de 31 de ani, remarcând disponibilitatea la efort arătată de Denis în acest sezon.

În tricoul constănțenilor, Alibec a înscris de cinci ori în opt partide în actuala stagiune. Atacantul a redevenit un om important la echipa națională, iar în plan intern impresionează în Superligă, unde e unul dintre golgeterii campionatului. Gică Popescu n-a trecut cu vederea schimbările pe care le-a remarcat în comportamentul lui Alibec, considerat în trecut un „răsfățat”.

Gică Popescu e fascinat de Alibec: „Nu l-am văzut niciodată alergând atât de mult”

„E a doua oară când Alibec descalecă la Farul şi are evoluţii extraordinare. Nu ţine oare de antrenor? Nu ţine de capacitatea antrenorului de a motiva jucătorii? Pentru că întotdeauna când a venit la noi, a jucat bine. 

Şi nu doar că joacă şi marchează...eu nu l-am văzut pe Alibec alergând atât de mult cum aleargă la noi niciodată! Nici la CFR, unde Dan Petrescu e superpretențiios când e vorba de efortul fizic, nu l-am văzut nici la echipa naţională să facă asta. La noi, aleargă la fel de mult ca un mijlocaş.

Asta vine din poftă, vine din motivaţie. De ce oare în altă parte nu a avut motivaţie? Că nu joacă pe un stadion de 20.000 de spectatori, sperăm să îl avem în curând la Constanţa, dar deocamdată nu îl avem”, a spus Gică Popescu, potrivit Orange Sport

Tot timpul vorbim de jucători pe care toată lumea îi dă expiraţi, vin la noi, «explodează», vin la noi, înfloresc. Păi, e mâna antrenorului, vă spun eu.
- Gică Popescu, președinte Farul 

Denis Alibec s-a lansat în fotbalul mare la Farul. A debutat în Liga 1, pe 27 septembrie 2008, într-o remiză cu Oțelul Galați, înainte să prindă un transfer la Inter

VIDEO Ilie Dumitrescu explică de l-a votat pe Denis Alibec "Jucătorul lunii"

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.